Κρατηθείτε, το Bleach μάλλον επιστρέφει και πάλι!

Νέο ρεπορτάζ «ανάβει φωτιές»
19 Μαρτίου 2020 15:07
Κρατηθείτε, το Bleach μάλλον επιστρέφει και πάλι!

Πριν αρκετό καιρό σας μεταφέραμε μία είδηση που η αλήθεια είναι πως έδωσε ελπίδες σε πολλούς fans του Bleach. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και τότε, την 21η Μαρτίου του τρέχοντος έτους θα λάβει χώρα το AnimeJapan 2020, ένα τεράστιο event που θα αφορά αποκλειστικά anime περιεχόμενο με πληθώρα ανακοινώσεων. Στο εν λόγω event θα παρευρεθεί και ο Tite Kubo, ο «πατέρας» του εξαιρετικά δημοφιλούς Bleach. Λόγω της παρουσίας του και μόνο στο παραπάνω event, η κοινότητα ξεκίνησε να εικάζει διάφορα σενάρια για το τι πρόκειται να μοιραστεί ο ταλαντούχος δημιουργός.

Ήδη εδώ και καιρό φήμες ήθελαν τον δημιουργό να ετοιμάζεται να ανακοινώσει την anime επιστροφή του Bleach. Ίσως αυτό εν τέλει γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με το A.I.R. (Anime Intelligence and Research) το anime θα επιστρέψει και πάλι δυναμικά και θα μας διηγηθεί το Thousand-Year Blood War story arc του manga που αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο κεφάλαιο του Bleach. Η πηγή είναι το επερχόμενο τεύχος του Shonen Jump. Τέλος, στην εν λόγω δημοσίευση το A.I.R. αναφέρει πως το "Burn the Witch", ένα ακόμη δημιούργημα του Tite Kubo, θα δει και αυτό μία anime μεταφορά.

Από ότι φαίνεται η επιστροφή του Kurosaki Ichigo στον κόσμο των Shinigami είναι θέμα ημερών. Θεωρητικά στο event θα παρουσιαστεί και το πρώτο trailer για την επιστροφή του anime. Εσάς ποια είναι η άποψή σας; Θέλετε να δείτε και πάλι τον διάσημο Shinigami στις οθόνες σας; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: