Πρώτη ματιά στο 2ο μέρος του Bleach: Thousand-Year Blood War (trailer)

Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2023
28 Δεκεμβρίου 2022 13:29
Πρώτη ματιά στο 2ο μέρος του Bleach: Thousand-Year Blood War (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το 2ο μέρος του Bleach: Thousand-Year Blood War, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει στις οθόνες σας μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο. Προς το παρόν οι πληροφορίες για το Part 2 είναι ελάχιστες, αλλά αν έχετε δει τα προηγούμενα επεισόδια ξέρετε πάνω κάτω τι να περιμένετε.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, υπεύθυνο για το anime αυτό είναι το στούντιο Pierro, το οποίο είχε φτιάξει και το κλασσικό -και θρυλικό- Bleach anime. Επίσης, το Blood War έχει χωριστεί σε 4 “cours” με 12 έως 13 επεισόδια ανά σεζόν.

Το Thousand-Year Blood War είναι το τελευταίο arc του θρυλικού anime, το οποίο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Όσον αφορά το αγγλικό cast έχουμε την επιστροφή του Johnny Yong Bosch ως Ichigo, ενώ και η Michelle Ruff είναι η Rukia. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Derek Stephen Prince, Stephanie She, Wally Wingert και Daniel Woren.

Το Thousand-Year Blood War arc, στο manga, περιλαμβάνει επικές μάχες, transformations και σημαντικές στιγμές πολλών χαρακτήρων και ειδικά για τον ίδιο τον Ichigo Kurosaki. Όλα ξεκινούν με ένα “χτύπημα”, καθώς ο Ichigo καλείται τελικά να σώσει την Soul Society, όταν οι Quincies κάνουν μια μεγάλη επίθεση στο βασίλειο.

Πριν από το Blood War, είχε περάσει πάνω από μια δεκαετία από την τελευταία φορά που οι fans είδαν το Bleach στην τηλεόραση.

Το Bleach: Thousand-Year Blood War Part 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2023. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.

Tags: