Νέο υλικό από το 2ο μέρος του Bleach: Thousand-Year Blood War

Το νέο arc θα παίξει αυτόν τον Ιούλιο
08 Μαΐου 2023 20:25
Νέο υλικό από το 2ο μέρος του Bleach: Thousand-Year Blood War

Μέσα στο καλοκαίρι θα επιστρέψει ο Ichigo Kurosaki με το 2ο μέρος του Bleach: Thousand-Year Blood War, το οποίο προβάλλεται στη χώρα μας μέσα από το Disney Plus. Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του “Part 2” και μόλις κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια εικόνα από την επιστροφή του anime.

Yυπεύθυνο για το anime είναι το Pierro στούντιο, γνωστό από τη δουλειά του στο αρχικό anime του Bleach. Το Thousand-Year Blood War arc, στο manga, περιλαμβάνει επικές μάχες, transformations και σημαντικές στιγμές πολλών χαρακτήρων και ειδικά για τον ίδιο τον Ichigo Kurosaki. Όλα ξεκινούν με ένα “χτύπημα”, καθώς ο Ichigo καλείται τελικά να σώσει την Soul Society, όταν οι Quincies κάνουν μια μεγάλη επίθεση στο βασίλειο.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Τη φωνή τους δανείζουν οι Masakazu Morita, Johnny Yong Bosch, Takayuki Sugô, Richard Epcar, Ryûsei Nakao, Aleks Le, Karen Strassman, Neil Kaplan, Terrence Stone, Binbin Takaoka, Akio Ôtsuka, Yûichirô Umehara, Robbie Daymond, Stephanie Sheh, Doug Erholtz, Steve Kramer, Christopher Swindle, Kentarô Itô και άλλοι.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από το Blood War, είχε περάσει πάνω από μία δεκαετία από την τελευταία φορά που είδαν οι fans το Bleach στην τηλεόραση.

Το Bleach: Thousand-Year Blood War Part 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε θα παίξει στη χώρα μας. Πάντως, στην Ελλάδα, το σόου προβάλλεται μέσα από τη “συχνότητα” του Disney+. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το πιο πρόσφατο trailer.

Tags: