Ο Dwayne “The Rock” Johnson θα μπορούσε να είναι ο All Might του My Hero Academia

Ο voice actor του χαρακτήρα πιστεύει πως βρήκε την απάντηση
24 Φεβρουαρίου 2020 19:24
Ο Dwayne “The Rock” Johnson θα μπορούσε να είναι ο All Might του My Hero Academia

Οι live-action μεταφορές από δημοφιλή anime δεν έχουν σταματημό, με την anime κοινότητα ωστόσο να συνεχίζει να είναι δύσπιστη ως προς αυτές. Κάθε φορά που ανακοινώνεται ένα live-action project, ναι μεν υπάρχει ο ενθουσιασμός, αλλά υπάρχει και ο ανάλογος φόβος σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα. Από την επιλογή του πρωταγωνιστή και των χαρακτήρων, μέχρι την εξέλιξη της πλοκής και το πόσο πιστή θα είναι προς το anime. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η συζήτηση έφτασε και στο My Hero Academia. Όχι, δεν ανακοινώθηκε κάτι νεότερο για τη live-action μεταφορά του, αλλά ο voice actor της αγγλικής έκδοσης δήλωσε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα, η FUNIMATION διεξήγαγε μία εκδήλωση για να γιορτάσει την προβολή του My Hero Academia: Heroes Rising στην Βόρεια Αμερική. Εκεί, παρευρέθηκαν διάσημοι voice actors και μεταξύ άλλων ο Chis Sabat, η φωνή του ίδιου του All Might από την αγγλική έκδοση του anime. Το Nerdist μίλησε με τον ηθοποιό και τον ρώτησε ποιον εύχεται να αναλάβει την ρόλο του All Might σε κάποια live-action μεταφορά. Ο Sabat χωρίς δεύτερη σκέψη είπε:

Θα ήθελα πολύ να δω έναν συνδυασμό του George Clooney και του The Rock.

Όντως, ο All Might είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας του My Hero Academia με τις διαφορετικές του μορφές. Τώρα, αν ο Dwayne “The Rock” Johnson σε συνδυασμό με τον George Clooney είναι η κατάλληλη επιλογή για την live-action μεταφορά του χαρακτήρα κανείς δεν ξέρει. Εσάς πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Πείτε μας στα σχόλια.