Το Psycho-Pass 3 έρχεται σύντομα – Ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα anime ταινία

Το διάσημο “οργουελικό” anime επιστρέφει με μία ακόμη ταινία
16 Δεκεμβρίου 2019 15:46
Το Psycho-Pass 3 έρχεται σύντομα – Ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα anime ταινία

Όσοι λατρεύουν τα anime μυστηρίου με “οργουελικά στοιχεία” τότε δύσκολο να μην γνωρίζουν το Psycho-Pass. Ένα anime που μας βάζει στα παπούτσια ντετέκτιβ μέσα σε μία δύσκολη αναζήτηση ενός σαδιστή δολοφόνου. Πέρα από την σειρά και κάποιες ταινίες, ήδη γνωρίζουμε πως το franchise θα μεταφερθεί και πάλι στην μεγάλη οθόνη με μία anime ταινία. Αυτή θα είναι το Psycho-Pass 3: First Inspector. Όμως, όλα τα παραπάνω ήταν γνωστά και από την εξίσωση έλειπε μία μοναδική μεταβλητή. Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου φιλμ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του στούντιο, η νέα anime ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας κάποια στιγμή την άνοιξη του 2020. Αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι επιθεωρητές Shindou Arata και Kei Mikhail Ignatov, νέα ταλέντα αποφασισμένα να βάλουν ένα τέλος στην εγκληματικότητα και στην αδικία.

Φυσικά, εκτός από τις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιαπωνίας, το Psycho-Pass 3: First Inspector θα καταφθάσει και σε διάφορες streaming υπηρεσίες των anime, απλά ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρονικό διάστημα.