Η νέα ταινία των Digimon έρχεται στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένη στα ελληνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Digimon Adventure 02: The Beginning έρχεται και στη χώρα μας
29 Δεκεμβρίου 2023 23:44
Η νέα ταινία των Digimon έρχεται στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένη στα ελληνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Digimon Adventure 02: The Beginning είναι η ολοκαίνουργια ταινία του θρυλικού franchise που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και μόλις μάθαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο site των Village έγινε γνωστό ότι η ταινία θα έρθει στις αρχές του Ιανουαρίου με ελληνικούς υπότιτλους και ιαπωνικό dub.

Ωστόσο, όσοι θέλουν, θα μπορούν να απολαύσουν την anime ταινία πλήρως μεταγλωττισμένη και στα ελληνικά. Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας των Digimon έχει αναλάβει ο Tomohisa Taguchi, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν και σε άλλα πασίγνωστα anime project όπως είναι το Bleach: Thousand-Year Blood War.

Το σενάριο έγραψαν οι Akiyoshi Hongo και Akatsuki Yamatoya, ενώ τη φωνή τους δανείζουν (στο ιαπωνικό dub) οι εξής ηθοποιοί: Fukujurou Katayama, Junko Noda, Arthur Lounsbery, Naozumi Takahashi, Ayaka Asai, Kôichi Tôchika, Yoshitaka Yamaya, Megumi Urawa, Junya Enoki, Miwa Matsumoto και άλλοι.

Στο ελληνικό cast συναντάμε τους Αργύρης Παυλίδης, Υρώ Λούπη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Δερβεντζής, Γιάννης Λαμπρακόπουλος, Νίκη Γεωργακάκου, Σοφία Παναηλίδου και Θάνος Λέκκας.

Μερικές πληροφορίες για το Digimon Adventure 02: The Beginning:

Το μυστικό πίσω από τα Εκλεκτά Παιδιά αποκαλύπτεται. Είναι το έτος 2012, δέκα χρόνια μετά τις περιπέτειες ανάμεσα στην Οντάιμπα και του Ψηφιακού Κόσμου. Αν και έχουν πάρει τους δρόμους τους, ο Ντέιβις και τα άλλα Εκλεκτά Παιδιά, καθώς και οι Ντίτζιμον σύντροφοί τους είναι ακόμα δεμένοι με τα ίδια άρρηκτα δεσμά. Μια μέρα, ένα γιγάντιο Ντιτζι-αβγό ξαφνικά εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τον Πύργο τού Τόκυου, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο.

"Είθε όλοι στον κόσμο να έχουν φίλους. Είθε όλοι να έχουν ένα Ντίτζιμον.” Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί, ένας νεαρός ονόματι Λούι Ογουάντα εμφανίζεται στον Ντέιβις και τους φίλους του με ένα σπασμένο Ντίτζιβαϊς.Πίσω από την γένεση των Εκλεκτών Παιδιών είναι η μόνη, κρυφή ευχή τού Λουϊ...Όταν παρελθόν και μέλλον συνδέονται, η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία των Ντίτζιμον εξαπολύεται.Τι μονοπάτι θα επιλέξει ο Ντέιβις και οι φίλοι του; Για άλλη μια φορά τα Εκλεκτά Παιδιά κινητοποιούνται. Αυτή την φορά ως ενήλικες.

To Digimon Adventure 02: The Beginning θα παίζει στους κινηματογράφους από τις 4 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το trailer στα ελληνικά παρακάτω.

Tags: