Η 2η σεζόν του Castlevania: Nocturne είναι γεγονός!

Ανανεώθηκε από το Netflix η σειρά
07 Οκτωβρίου 2023 15:58
Η 2η σεζόν του Castlevania: Nocturne είναι γεγονός!

Τo Netflix προέβη σε μία πολύ ευχάριστη είδηση για τους fans του Castlevania, αφού έκανε γνωστό μέσα από ένα νέο trailer ότι το Castlevania: Nocturne πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί. Ναι, η ολοκαίνουργια σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτεμβρίου θα έρθει και πάλι στις οθόνες σας με την 2η σεζόν της.

Μετά από τέσσερις εξαιρετικά πετυχημένες σεζόν για την πρωτότυπη animated Castlevania σειρά του Netflix, σε συνεργασία με την Konami, η επιστροφή στο σύμπαν φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά, καθώς το Nocturne παραμένει στην 6η θέση του Top 10 του Netflix στην Ελλάδα.

Το πρώτο trailer δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για τη νέα σεζόν, καθώς πρόκειται για ένα βίντεο εισαγωγής που παρουσιάζει κάποιους σημαντικούς χαρακτήρες, ενώ στο τέλος βλέπουμε τον αριθμό «2», για το νέο κύκλο.

Δείτε το trailer ανακοίνωσης για την 2η σεζόν:

 

Η 2η σεζόν βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Η πλοκή του Castlevania: Nocturne αναφέρει τα εξής:

Με την επανάσταση να ρημάζει τη Γαλλία, ο Ρίχτερ Μπέλμοντ αγωνίζεται να διατηρήσει την κληρονομιά της οικογένειάς του και να αποτρέψει την άνοδο ενός αδίστακτου βαμπίρ.

H ιστορία θα διαδραματίζεται στο ζενίθ της Γαλλικής Επανάστασης καθώς καλείται να βοηθήσει το επαναστατικό κίνημα στην Δυτική Γαλλία, με σύμμαχο την Anette, μια μυστηριώδης μάγισσα της Καραϊβικής. Να αναφέρουμε ότι την παραγωγή ανέλαβε και πάλι η ταλαντούχα ομάδα της Powerhouse Animation.

Το Castlevania: Nocturne παίζει στο Netflix από τις 28 Σεπτεμβρίου.