Βουτηγμένη στο αίμα είναι η νέα ματιά στη σειρά Castlevania: Nocturne

Γαλλική Επανάσταση και κυνηγοί βαμπίρ σε μία σειρά
08 Σεπτεμβρίου 2023 08:53
Βουτηγμένη στο αίμα είναι η νέα ματιά στη σειρά Castlevania: Nocturne

Το "Castlevania: Nocturne" γνωρίζουμε εδώ και πάνω από ένα μήνα ότι θα είναι η επίσημη sequel σειρά του επιτυχημένου από όλες τις απόψεις Castlevania. Μετά από τέσσερις εξαιρετικά πετυχημένες σεζόν για την πρωτότυπη animated Castlevania σειρά του Netflix, σε συνεργασία με την Konami, η επιστροφή στο σύμπαν αυτό φαντάζει πιο αιματηρή και διψασμένη για εκδίκηση από την προηγούμενη. 

Για αυτό και το Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο διάρκειας δύο λεπτών trailer που θα έχει κυριολεκτικά όλα, όπως θα δείτε παρακάτω. Στο "Nocturne" πρωταγωνιστής θα είναι ο Richter Belmont, απόγονος του βαμπιροσφαγέα Trevor Belmont και της Sypha Belnades, αλλά παράλληλα είναι και ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές των ομώνυμων βιντεοπαιχνιδιών, όπως τα Castlevania: Rondo of Blood και Castlevania: Symphony of the Night.

H ιστορία θα διαδραματίζεται στο ζενίθ της Γαλλικής Επανάστασης καθώς καλείται να βοηθήσει το επαναστατικό κίνημα στην Δυτική Γαλλία, με σύμμαχο την Anette, μια μυστηριώδης μάγισσα της Καραϊβικής. 

Δείτε το νέο trailer του Castlevania: Nocturne: 

Τώρα που γνωρίζαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Netflix, το νέο trailer εστίασε στο θέαμα και την πλοκή. Να αναφέρουμε ότι την παραγωγή ανέλαβε και πάλι η ταλαντούχα ομάδα της Powerhouse Animation. 

Το Castlevania: Nocturne θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου μόνο στο Netflix.