Castlevania Nocturne: Η sequel σειρά του anime έρχεται στο Netflix με δίψα για αίμα και εκδίκηση

Η επάνοδος του Richter Belmont σε πρώτο πλάνο - Δείτε το trailer
27 Ιουλίου 2023 20:44
Castlevania Nocturne: Η sequel σειρά του anime έρχεται στο Netflix με δίψα για αίμα και εκδίκηση

Η πρώτη sequel σειρά του Castlevania στο Netflix είναι γεγονός και πλέον ξέρουμε πως θα λέγεται "Castlevania: Nocturne". Μετά από τέσσερις εξαιρετικά πετυχημένες σεζόν για την πρωτότυπη animated Castlevania σειρά του Netflix, σε συνεργασία με την Konami, η επιστροφή στο σύμπαν αυτό φαντάζει πιο αιματηρή και διψασμένη για εκδίκηση από την προηγούμενη. 

Στο "Nocturne" πρωταγωνιστής θα είναι ο Richter Belmont, απόγονος του βαμπιροσφαγέα Trevor Belmont και της Sypha Belnades, αλλά παράλληλα είναι και ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές των ομώνυμων βιντεοπαιχνιδιών, όπως τα Castlevania: Rondo of Blood και Castlevania: Symphony of the Night. H ιστορία θα διαδραματίζεται στο ζενίθ της Γαλλικής Επανάστασης καθώς καλείται να βοηθήσει το επαναστατικό κίνημα στην Δυτική Γαλλία, με σύμμαχο την Anette, μια μυστηριώδης μάγισσα της Καραϊβικής. 

Η αποκάλυψη του Nocturne έγινε με χορταστικό, στυλάτο και γεμάτο αίμα teaser trailer, ενώ αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Netflix. Να αναφέρουμε ότι την παραγωγή ανέλαβε και πάλι η ταλαντούχα ομάδα της Powerhouse Animation. 

Δείτε το teaser trailer του Castlevania: Nocturne 

Το Castlevania: Nocturne θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου μόνο στο Netflix.