Μια θρυλική ταινία του Batman επιστρέφει σε 4K έκδοση 30 χρόνια μετά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Mark Hamill ως Joker και τον θρυλικό Kevin Conroy ως Batman
27 Ιουλίου 2023 17:24
Μια θρυλική ταινία του Batman επιστρέφει σε 4K έκδοση 30 χρόνια μετά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία θρυλική ταινία του Batman επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια έκδοση, για να στέκεται επάξια στο σήμερα. Ο λόγος γίνεται για το Batman: Mask of the Phantasm, το οποίο κυκλοφόρησε το 1993 και βασίζεται φυσικά στα comics της DC, με τη σκηνοθεσία των Eric Radomski και Bruce Timm, σε ένα σενάριο που είχαν αναλάβει οι Alan Burnett, Paul Dini, Martin Pasko και Michael Reaves.

Η Warner Bros. Discovery κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας έκδοσης της ταινίας, η οποία θα επιστρέψει 30 χρόνια μετά σε μία 4K Ultra HD έκδοση, για όλους όσους επιθυμούν να την ξανά δουν.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Σε αυτή την κομψή ταινία κινουμένων σχεδίων, ο Batman μάχεται με έναν επικίνδυνο νέο εχθρό που προσπαθεί να παγιδέψει τον Σκοτεινό Ιππότη για τη δολοφονία ενός άρχοντα του εγκλήματος, ο οποίος συνδέεται μυστηριωδώς με την πρώην κοπέλα του Bruce Wayne.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

Πρωταγωνιστούν: Kevin Conroy ως Batman, Mark Hamill ως Joker, Dana Delany ως Andrea Beaumont, Hart Bochner ως Arthur Reeves, Stacy Keach ως Phantasm / Carl Beaumont, Abe Vigoda ως Salvatore Valestra, Dick Miller ως Chuckie Sol, John P. Ryan ως Buzz Bronski, Efrem Zimbalist Jr. ως Alfred, Bob Hastings ως Commissioner Gordon και Robert Costanzo ως Detective Bullock.

Για την ιστορία, το Batman: Mask of the Phantasm κυκλοφόρησε το 1993 και βασίζεται στο Batman: The Animated Series (1992-1995).

Η 4K έκδοση του Batman: Mask of the Phantasm έγινε διαθέσιμη ήδη σε retail αλλά και ψηφιακή μορφή, ωστόσο δε γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει στα δικά μας μέρη.

Tags: