Pokémon: Δείτε την τελική μάχη του Ash πριν γίνει ο καλύτερος του κόσμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Pikachu vs Charizard!
12 Νοεμβρίου 2022 13:24
Pokémon: Δείτε την τελική μάχη του Ash πριν γίνει ο καλύτερος του κόσμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ο Ash Ketchum, ο αγαπητός πρωταγωνιστής του anime των Pokémon, κατάφερε το στόχο του και έγινε ο καλύτερος εκπαιδευτής όλων των εποχών.

Ύστερα από 25 χρόνια, ο θρυλικός δεκάχρονος με το κόκκινο καπέλο και τον Pikachu στο πλάι του, ανέβηκε στο βάθρο και κατέκτησε το πολυπόθητο κύπελο, με τους fans να χαίρονται με τη νίκη του.

Το επεισόδιο αυτό έπαιξε την Παρασκευή στην Ιαπωνία και προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα φτάσει στα μέρη μας. Ωστόσο, υπάρχει ήδη το απόσπασμα στο YouTube -αν δε θέλετε να περιμένετε- και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Pikachu του Ash νίκησε έναν Charizard που άνηκε στον Leon, που σίγουρα αν είστε fans των παιχνιδιών, θα τον θυμάστε ως εκπαιδευτή στα Pokémon Sword και Pokémon Shield. Η μεγάλη αυτή μάχη έγινε κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου τουρνουά Pokemon, που ονομάζεται “Pokémon World Coronation Series Masters Eight”, στο οποίο έρχονται αντιμέτωποι διάφοροι πρωταθλητές απ' όλο τον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τις επίσημες δηλώσεις από την The Pokémon Company για την τεράστια νίκη του Ash Ketchum:

Η αποφασιστικότητα και η επιμονή του Ash Ketchum να πετύχει τον στόχο του και να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο μετά από 25 σεζόν, αντιπροσωπεύει τι σημαίνει να είσαι “o very best”!

Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε αυτή τη στιγμή με τους fans των Pokémon, όταν η νέα σεζόν του Pokémon Ultimate Journeys: The Series, αλλά και αυτό το επεισόδιο μεταδοθούν τον επόμενο χρόνο σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μία σεζόν που σίγουρα δε θέλει κανείς να χάσει.

Πότε θα παίξει αυτό το επεισόδιο;

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Journeys” έπαιξε στην Ιαπωνία την Παρασκευή, ενώ αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Netflix την επόμενη χρονιά. Αυτό, όσον αφορά τις ΗΠΑ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα το δούμε στο ελληνικό Netflix.

Pokémon: Μετά από 25 χρόνια, ο Ash Ketchum είναι επιτέλους ο καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο!

Τί θα γίνει από εδώ και πέρα; Υπάρχουν πολλές φήμες τις τελευταίες ώρες, ότι ο Ash μάλλον θα σταματήσει, και αυτό το μάθαμε μέσα από τους τίτλους των τελευταίων τριών επεισοδίων του “Journeys”. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε αυτό το link.

Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: