Pokemon: Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τον Ash ως πρωταγωνιστή μια για πάντα

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ως το κεντρικό πρόσωπο
09 Νοεμβρίου 2022 14:05
Pokemon: Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τον Ash ως πρωταγωνιστή μια για πάντα

Η The Pokémon Company αποκάλυψε τους τίτλους από τα επόμενα τρία επεισόδια του “Pokémon Journeys” και οι fans ανησυχούν αυτή τη στιγμή για τον Ash Ketchum και την τύχη του στο anime.

Όπως επισημαίνει ο χρήστης του Twitter, CentroLeaks, τα επόμενα τρία επεισόδια του anime Pokemon Journeys έχουν επιβεβαιωθεί και έχουν ονομασία "Project Mew", "The Future I Grasp" και "Pokemon! I'm Glad To Have Met You".

Αν και ο πρώτος τίτλος φαίνεται να λέει ότι ο Goh θα πιάσει τον Mew, με το "Pokémon! I'm Glad To Have Met You" (Pokemon! Χάρηκα που σας γνώρισα), είναι σαν να βλέπουμε ότι ο Ash θα αποχαιρετήσει τα αγαπημένα του Pokémon και ταυτόχρονα τη σειρά.

Το CentroLeaks επισήμανε ότι ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου είναι και μια άμεση αναφορά στο πρώτο επεισόδιο του anime. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ash έχει βρεθεί πολύ κοντά για να πετύχει το στόχο του, δηλαδή να γίνει ο καλύτερος, οι τίτλοι των επεισοδίων ίσως να μας λένε ότι αυτό το ταξίδι πλησιάζει στο τέλος του.

Από την αρχή του Pokémon Journeys, πολλοί θαυμαστές υπέθεσαν ότι θα τελείωνε με τον Ash να πετύχει τον στόχο του και στη συνέχεια να αντικατασταθεί από τον Goh, αλλά ούτε αυτό είναι σίγουρο. Τέλος, δε γνωρίζουμε αν αυτός ο τίτλος του επεισοδίου θα κλείσει τη σειρά ή απλώς κλείσει αυτή τη σεζόν.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και το τελευταίο επεισόδιο θα παίξει στις 9 Δεκεμβρίου.

Tags: