Η παραγωγή της "She-Hulk" προχωράει και βρήκε σκηνοθέτρια 

Ένα από τα πολλά shows της Marvel που έρχονται στο Disney+

Η παραγωγή της "She-Hulk" προχωράει και βρήκε σκηνοθέτρια

Η Marvel Studios ετοιμάζει μια ντουζίνα από νέες σειρές για το Disney+ και αν δεν είχαμε τις επιπτώσεις της πανδημίας, ήδη θα είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από το "Falcon and the Winter Soldier" ενώ θα περιμέναμε να βγει στους επόμενους μήνες το "WandaVision" αλλά και το "Loki" με τον Tom Hiddleston, τα οποία πλέον πάνε για το 2021. Σε μια νέα εξέλιξη, το She-Hulk, που είχε ανακοινωθεί στο περσινό D23 event, βρήκε τη σκηνοθέτρια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline αυτή είναι η Kat Coiro, η οποία θα αναλάβει το πιλοτικό επεισόδιο καθώς και μερικά ακόμη επεισόδια, ενώ η Jessica Gao του Rick & Morty θα αποτελέσει την showrunner της σειράς. Ανάμεσα στις δουλειές της Coiro συγκαταλέγονται τα "Marry Me", "Dead to Me", "Shameless", "It's Always Sunny in Philadelphia" και το "Brooklyn Nine-Nine"

Ακόμη, δεν έχει βρεθεί η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την She-Hulk, η οποία βάσει των comics είναι ξαδέρφη του Bruce Banner και δικηγόρος στο επάγγελμα ονόματι Jennifer Walters. Μετά από ένα ατύχημα η Walters αναγκάζεται να κάνει μετάγγιση αίματος που της έδωσε της δυνάμεις της, όμως σε αντίθεση με τον Hulk, όταν "πρασινίζει" διατηρεί την προσωπικότητα και την ευφυία της. 

Άλλες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά είναι τα Ms. Marvel και Moon Knight, για τα οποία περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load