Δείτε όλα τα πιθανά τέλη του Black Mirror: Bandersnatch 

Το φαινόμενο που θόλωσε τα νερά μεταξύ παιχνιδιού και ταινίας

Δείτε όλα τα πιθανά τέλη του Black Mirror: Bandersnatch

Αν είδατε ήδη το Black Mirror: Bandersnatch σίγουρα είχατε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Όσοι δεν το είδατε ακόμη, καλό θα ήταν να μην κρίνετε την ταινία αυστηρά ως…ταινία. Κατά τη διάρκειά της θα κληθείτε να κάνετε επιλογές για τον πρωταγωνιστή χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο σας. Μερικές επιλογές θα είναι φαινομενικά απλές, όπως ποια μουσική να ακούσει, όλες όμως παίζουν κάποιο ρόλο στη μελλοντική εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως και ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι ένας προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών, έτσι και τα…τσακάλια του Reddit κατάφεραν να αποτυπώσουν σε ένα διάγραμμα όλες τις επιλογές που δίνονται στο χρήστη με τη μορφή if-then. Με οδηγό αυτόν το χάρτη θα μπορέσετε να γλιτώσετε αρκετές ώρες επανάληψης, αφού συνολικά το screen time όλων των επιλογών ξεπερνά τις 5 ώρες. Καλό θα ήταν βέβαια να έχετε παρακολουθήσει ήδη μία φορά την ταινία πριν να κάνετε χρήση του οδηγού, για την αποφυγή spoilers. Κάντε pinch-to-zoom στο κινητό ή ctrl+wheel up για zoom στο pc.

Εσείς σε ποιο τέλος καταλήξατε την πρώτη φορά; Πως σας φάνηκε αυτή η διαδραστική εμπειρία του Netflix; Πείτε μας στα σχόλια.

0 comment(s)