Διαγωνισμός The Witcher 3 Collector's Edition

Κερδίστε την σπάνια -και πλουσιότερη- συλλεκτική έκδοση, για το Xbox One
20 Μαΐου 2015 13:51
Διαγωνισμός The Witcher 3 Collector's Edition

Αποτελέσματα

Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος κερδίζει μία The Witcher 3: Wild Hunt Collector's Edition για το Xbox One, είναι ο χρήστης με username "grabberJon". Ο νικητής θα πρέπει να στείλει στον administrator της ιστοσελίδας (BraVeHeart) προσωπικό μήνυμα μέχρι την Πέμπτη, 4/6 στις 14:00, διαφορετικά θα επιλεχθεί νέος νικητής.

Η αποστολή του πακέτου θα πραγματοποιηθεί μέσω κούριερ, με το κόστος των μεταφορικών να βαραίνει τον παραλήπτη (ελέω του μεγέθους του πακέτου, το κόστος μπορεί να φτάσει τα €19).

_________________________________

Οι Unboxholics έχουν στη διάθεσή τους μία ολοκαίνουρια (σφραγισμένη) συλλεκτική έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt για το Xbox One και, όπως συνηθίζουμε, σκοπεύουμε να τη χαρίσουμε σε έναν υπερτυχερό αναγνώστη μας. Να σημειώσουμε πως η έκδοση του Xbox One είναι η πλουσιότερη έκδοση, μιας και περιλαμβάνει μία πληθώρα επιπλέον αντικειμένων και αυτή τη στιγμή πωλείται ήδη πανάκριβα στην "μαύρη αγορά", ελέω της σπανιότητά της. Το unboxing της το παρακολουθήσατε στους Unboxholics πριν λίγες ημέρες και τώρα μπορείτε να την κάνετε δική σας, ακολουθώντας ένα και μόνο βήμα: να αφήσετε ένα σχόλιο, εδώ στο παρόν άρθρο.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, μέσω του Unboxholics.com και των social media των Unboxholics. Τέλος, στην παρακάτω φωτογραφία, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μπορείτε να διακρίνετε την σφραγισμένη έκδοση του διαγωνισμού, δίπλα στην ήδη υπάρχουσα έκδοση που είχαμε εδώ και μέρες στην κατοχή μας, για τις ανάγκες του unboxing.

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Tags: