Διαγωνισμός Samsung Galaxy S6

Κερδίστε ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς!
04 Μαΐου 2015 12:00
Διαγωνισμός Samsung Galaxy S6

Αποτελέσματα διαγωνισμού

Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει ένα Samsung Galaxy S6 είναι ο χρήστης με BritAp.

Ο νικητής παρακαλείται να ελέγξει τα μηνύματά του (pm) και να μας απαντήσει εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει μέχρι τότε θα επιλέξουμε νέο νικητή. Επιπροσθέτως, θα του ζητηθεί να γίνει ταυτοποίηση μέσω του Facebook και του YouTube λογαριασμού του.

Η αποστολή του δώρου, αν όλα τα παραπάνω κυλήσουν ομαλά, θα γίνει από Παρασκευή, 22/5 μέσω courier. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη (5 έως 12 ευρώ ανάλογα των τόπο διαμονής).

Ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμμετοχή σας. Τα καλύτερα έρχονται!

__________________________________

Το κανάλι μας στο YouTube έγινε Verified, ενώ ξεπεράσαμε τα 5.000.000 views, δύο στόχοι εξαιρετικά σημαντικοί για τους Unboxholics. Γιορτάζοντας, λοιπόν, αυτές τις δύο σημαντικές στιγμές, χαρίζουμε σε ένα τυχερό από εσάς, το ολοκαίνουργιο και άκρως ενδιαφέρον Samsung Galaxy S6, το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς. Συγκεκριμένα, ο τυχερός θα πάρει στα χέρια του την 32GB, White Pearl έκδοση του τηλεφώνου. Χορηγός του δώρου είναι το κατάστημα Γερμανός Αριδαίας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη κίνηση.

Τα τρία απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μπείτε στην κλήρωση, έχουν ως εξής:

1. Πρέπει να είστε subscribers στο κανάλι των Unboxholics στο YouTube και να αφήσετε ένα σχόλιο στο πεδίο των σχολίων αυτού του βίντεο.

2. Αφήστε ένα σχόλιο στο πεδίο των σχολίων του εν λόγω άρθρου (δηλαδή παρακάτω).

3. Κάντε like στη σελίδα του Γερμανός Αριδαίας στο Facebook.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες από σήμερα μέσω των Social Media των Unboxholics, καθώς και με ανανέωση του εν λόγω άρθρου.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Tags: