Διαγωνισμός iPhone 6 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Γιορτάζουμε τους 50.000 subscribers!
30 Ιανουαρίου 2015 17:59
Διαγωνισμός iPhone 6 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Αποτελέσματα διαγωνισμού

Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει ένα iPhone 6 (16GB) είναι ο χρήστης με YouTube username Akis Stamatis.

Ο νικητής παρακαλείται να ελέγξει τα μηνύματά του στο YouTube account και να μας απαντήσει εντός των επόμενων 48 ωρών. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει μέχρι τότε θα επιλέξουμε νέο νικητή. Επιπροσθέτως, θα του ζητηθεί να γίνει ταυτοποίηση μέσω του Facebook λογαριασμού του.

Η αποστολή του δώρου, αν όλα τα παραπάνω κυλήσουν ομαλά, θα γίνει από Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου μέσω courier. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη (5 έως 12 ευρώ ανάλογα των τόπο διαμονής).

Ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμμετοχή σας. Τα καλύτερα έρχονται!

_________________________

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσουμε στο σημείο να γράφουμε άρθρο για 50.000 εγγραφές στο YouTube, κι όμως το κάνουμε. Το κανάλι μας, λοιπόν, που ξεκίνησε δειλά πριν από 2.5 περίπου χρόνια, φιλοξενεί πλέον 50.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Το νούμερο μάς τιμάει, μας ευχαριστεί, μας επιβραβεύει, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις. Υποσχόμαστε ότι δεν επαναπαυόμαστε, απεναντίας θέτουμε νέους στόχους που αφορούν κυρίως την καλύτερη ενημέρωση και ψυχαγωγία σας.

Για να γιορτάσουμε, λοιπόν, αυτό το για εμάς σημαντικό επίτευγμα, σας χαρίζουμε ένα όμορφο δώρο. Σε συνεργασία με το κατάστημα Γερμανός Αριδαίας, το οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για τη στήριξη, σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε το ολοκαίνουργιο iPhone 6. Συγκεκριμένα, ένας υπερτυχερός από εσάς θα κερδίζει την 16GB, Space Grey έκδοση του smartphone της Apple, φυσικά σφραγισμένο και συνοδεύομενο από τα απαραίτητα χαρτιά της εγγύησης που δίνεται από το κατάστημα. Όλες οι πληροφορίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να μπείτε στην κλήρωση, βρίσκονται στο βίντεο του παρακάτω player.

Ευχαριστούμε για τις στιγμές, για την αγάπη και την υποστήριξη προς τους Unboxholics.

Τα καλύτερα, έρχονται!

Tags: