Διαγωνισμός Razer Leviathan

Κερδίστε το ολοκαίνουργιο soundbar της Razer!
23 Ιανουαρίου 2015 13:55
Διαγωνισμός Razer Leviathan

Αποτελέσματα διαγωνισμού:

Ο τυχερός που κερδίζει ένα Razer Leviathan είναι ο χρήστης με το username: ConstantinosRed

Ο νικητής θα πρέπει να στείλει προσωπικό μήνυμα (pm) στον administrator του site (BraVeHeart) εντός των επόμενων 48 ωρών, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή σας!

__________________________

Οι διαγωνισμοί στο Unboxholics.com συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά το κατάστημα eGalaxy.gr μας διέθεσε ένα Razer Leviathan, το ολοκαίνουργιο soundbar της εταιρίας το οποίο πρίν λίγες ημέρες το είδατε να παρελαύνει μπροστά από το φακό των Unboxholics (δείτε το βίντεο της παρουσίασης παρακάτω). Συνοπτικά το Leviathan προορίζεται για πολλαπλή χρήση, τόσο κάτω από την οθόνη του υπολογιστή, όσο και κάτω από την τηλεόραση.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής τρία απλά βήματα:

1. Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.

2. Αφήστε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο.

3. Κάντε Like στη σελίδα του eGalaxy.gr στο Facebook. Πατήστε εδώ.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Σημαντικές σημειώσεις:

- Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 30 Ιανουρίου 2015 με το νικητή να ανακοινώνεται εντός των επόμενων 24 ωρών στο παρόν άρθρο.
- Το δώρο θα αποσταλεί μέσω ACS Courier, πάντα με χρέωση παραλήπτη η οποία ξεκινάει από τα €5 και λόγω του μεγέθους του δέματος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα €20, ανάλογα την περιοχή στην οποία βρισκόσαστε.
- Η ταυτοποίηση μεταξύ των συμμετοχών του site και αυτών που έχουν κάνει like στη σελίδα του eGalaxy.gr θα γίνει μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Δείτε την παρουσίαση του Razer Leviathan από τους Unboxholics:

Tags: