Unboxholics & GRamers Event #3 - Αθήνα!

Σάββατο, 18/7 στις 16:00 με μεγάλο χορηγό την CoolerMaster!
13 Ιουλίου 2015 23:31
Unboxholics & GRamers Event #3 - Αθήνα!

Αν και πέρασε από αναμενόμενες δυσκολίες, το μεγάλο event της Αθήνας είναι γεγονός! Unboxholics και GRamers ενώνουν για 3η φορά τις δυνάμεις τους και οργανώνουν το τρίτο τους μεγάλο event, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα. Με μεγάλο χορηγό την CoolerMaster και με καλοκαιρινή διάθεση, το εν λόγω event αναμένεται «καυτό»! Το ερχόμενο Σάββατο, 18 Ιουλίου στις 16:00, σας περιμένουμε στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναϊς», που βρίσκεται  στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι για να περάσουμε μερικές αξέχαστες ώρες. Εκεί, παρέα με άλλους YouTubers, όπως ο HackyPixelz, ο CaptainPanez και ο Cake, θα πραγματοποιήσουμε διαφόρων ειδών παρουσιάσεις, θα γίνουν unboxing προϊόντων της CoolerMaster, θα κάνουμε Q&As, ενώ προς το τέλος θα γίνει κλήρωση στην οποία θα δοθούν πολλά πλούσια δώρα από την τεράστια γκάμα gaming περιφερειακών του χορηγού. Επιπροσθέτως, θα μοιραστούν εκπτωτικά κουπόνια για αγορά CoolerMaster προϊόντων, θα δοθούν συλλεκτικά -ειδικά για την περίσταση- t-shirts και μπόλικο ακόμη συλλεκτικό περιεχόμενο.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1 x CM Storm Case Trooper
1 x CM Storm Case Stryker
1 x CM Storm Case Enforcer
20 x CM Headset Sonuz
20 x CM Storm Devastator Red
22 x CM Storm MousePad Speed-RX Medium
59 x CM Storm MousePad Speed-RX Large
3 x CM Seidon 120V Ver.2
2 x CM WC Nepton 120XL
1 x CM WC Nepton 240M

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η είσοδος είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλους!

Δεν θα υπάρχει καμία απολύτως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

ΧΑΡΤΗΣ

Ο Πολυχώρος πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ βρίσκεται στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι, στο πιο ζωντανό σημείο της πρωτεύουσας.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Προ πάντων, αυτό το event είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γνωριστούμε ή να δούμε μετά από καιρό τους φίλους και υποστηρικτές από την Νότια Ελλάδα, κάτι που ελέω της μεγάλης απόστασης, δεν κάνουμε συχνά.

Ελάτε, λοιπόν, να ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Μην το χάσετε!

Tags: