Το event των Unboxholics στην Κρήτη

1500 gamers
17 Ιουλίου 2016 08:09
Το event των Unboxholics στην Κρήτη

Η Κρήτη μάς χάρισε μία εμπειρία που θα κουβαλάμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Το Σάββατο, 9 Ιουλίου, οι Unboxholics, σε συνεργασία με τα InSpot, πραγματοποίησαν ένα μεγάλο event στο κατάστημα της αλυσίδας στο Ηράκλειο. Εκεί, γνωρίσαμε μία απρόσμενα μεγάλη αγκαλιά από φίλους και φίλες των Unboxholics, αφού η προσέλευση ξεπέρασε τα 1500 άτομα, δημιουργώντας μία μαγευτική, άνευ προηγουμένου, ατμόσφαιρα. Εκεί, έγινε live εκτέλεση του τραγουδιού των Unboxholics, QnA από την ομάδα μας, διάφορα happenings καθώς και μία μεγάλη κλήρωση από την οποία δεκάδες παρευρισκόμενοι κέρδισαν πλούσια δώρα, προσφορά των CoolerMaster Hellas, Razer και AnimeHouse.gr, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη.

Ευχαριστούμε, επίσης, τα InSpot και δει τους ανθρώπους του καταστήματος στο Ηράκλειο, για την απίστευτη φιλοξενία. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς, τους φίλους και τις φίλες της οικογένειας των Unboxholics, που ταξιδέψατε απ' όλη την Κρήτη, απ' όλη την Ελλάδα και από την Κύπρο μας για να στηρίξετε αυτό το event. Οι Unboxholics είναι πλέον μία μεγάλη οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε event που κάνουμε, σε όποια γωνιά της χώρα μας κι αν πραγματοποιείται.

Μέχρι την επόμενη μεγάλη συνεύρεση, απολαύστε τα πλάνα από το ταξίδι μας στην Κρήτη, καθώς και φωτογραφικό υλικό από το event.

Οι φωτογραφίες είναι του Lefteris Kallerghs.

 

Tags: