Dark Souls 3 - LAUNCH EVENT!

Το μεγαλύτερο gaming event που έχει γίνει στην Θράκη!
12 Απριλίου 2016 12:53
Dark Souls 3 - LAUNCH EVENT!

Για άλλη μία φορά έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ακόμη ένα μεγάλο event των Unboxholics! Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με τα Seven Spots και την Bandai Namco Greece, γιορτάζουμε την έλευση του αριστουργηματικού Dark Souls 3. Όπως και στα υπόλοιπα πρόσφατα events μας, έτσι και σε αυτό θα πρωτοτυπήσουμε και πάλι, μιας και το event θα λάβει χώρα στην όμορφη Κομοτηνή της ακριτικής μας Θράκης. Συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 και ώρα 4μ.μ. στο κατάστημα Seven Spots (Δημόκριτου 8, Κομοτηνή) θα στηθεί ένα μεγάλο gaming πανηγύρι, με επίκεντρο το Dark Souls 3. Εκεί για τουλάχιστον πέντε ώρες θα γίνουν διάφορα όμορφα happenings. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του παιχνιδιού σε γιγαντοοθόνη από τον υπογράφων, θα γίνει ένα μικρό Q&A υπό τη μορφή show από την ομάδα των Unboxholics, θα ακούσουμε rock μουσική από DJ, ενώ στο τέλος θα γίνει και μία τεράστια κλήρωση από την οποία δεκάδες παραβρισκόμενοι θα φύγουν με πλούσια δώρα στα χέρια τους.

Αναλυτικά, όσοι θα δώσουν το παρόν στο event θα μπουν αυτομάτως (και δωρεάν, χωρίς καμία προϋπόθεση) στη μεγάλη κλήρωση, με τη λίστα δώρων να έχει ως εξής:

1 x κονσόλα PlayStation 4 (500GB)

1 x Dark Souls 3 Collector’s Edition (PS4)

5 x Dark Souls 3 αντίτυπα (PS4)

20 x Dark Souls 3 αυθεντικά Τ-shirts

5 x Ηeadphone Element HOJO  

5 x Headphone Element TAKEDA

5 x Mouse Wireless Element HASIBA

6 x Συλλεκτικές μινιατούρες  

Εκτός, όμως, από τα δώρα και φυσικά το Dark Souls 3, ο σημαντικότερος λόγος για να έρθετε στο event είναι η επικοινωνία και η επαφή που θα αποκτήσουμε. Κακά τα ψέματα, αυτά τα γεγονότα δε συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στη ξεχασμένη για πολλούς επαρχία μας. Γι’ αυτό και ζητάμε επίσημα τη στήριξή σας, όχι μόνο από αυτούς που βρίσκονται στην Κομοτηνή, αλλά και στις τριγύρω περιοχές και πόλεις. Ξέρουμε και πιστεύουμε ότι η Θράκη θα στηρίξει το event και ακόμη μία περιοχή της Ελλάδας θα αγκαλιάσει ζεστά τις προσπάθειές μας.

Η είσοδος είναι, φυσικά, ελεύθερη!

Να είστε όλοι και όλες εκεί για να ζήσουμε ένα αξέχαστο απόγευμα!

Tags: