White PS4 Destiny Bundle Unboxing

Το PS4 ντύθηκε στα λευκά!
09 Σεπτεμβρίου 2014 02:41
White PS4 Destiny Bundle Unboxing

Το PS4 ντύθηκε στα λευκά και αυτό για να γιορτάσει το λανσάρισμα ενός εκ των μεγαλύτερων κυκλοφοριών των τελευταίων ετών, το Destiny. Στο στούντιο των Unboxholics κατέφθασε το special bundle του Destiny, ένα πακέτο που ξεχωρίζει κυρίως γιατί στο εσωτερικό του κρύβει μία σπάνια, λευκή έκδοση του PlayStation 4. Κακά τα ψέματα, η Bungie και η Sony είχαν εξ αρχής μία καλύτερη χημεία όσον αφορά το Destiny και αυτό αποδεικνύεται, τόσο από το αποκλειστικό περιεχόμενο που δίνεται στους κατόχους της PS4 έκδοσης, όσο και από αυτό εδώ το πακέτο.

Μέσα στη συσκευασία, εκτός φυσικά από την κονσόλα, υπάρχει μία full retail έκδοση του Destiny, η οποία περιέχει αποκλειστικό υλικό, όπως όπλα, gear και multiplayer χάρτες, ένα λευκό DualShock 4, manuals, ένα καλώδιο ρεύματος, ένα microUSB για τη φόρτιση του χειριστηρίου, το μονοφωνικό headset και το απαραίτητο HDMI καλώδιο. Θα ξεκινήσω με το λευκό DualShock 4. Θεωρώ ότι οι αντιθέσεις του λευκού σώματος, με τα μαύρα πλήκτρα, είναι εκπληκτικές. Βέβαια, δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ώστε να γνωρίζω αν το λευκό ματ του πράγματος θα κιτρινίσει ή θα σκουραίνει από τη χρήση, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για κάτι απίστευτα ερωτεύσιμο, τουλάχιστον για εμένα. Φυσικά, εκτός από το χρώμα δε διαφέρει σε τίποτα άλλο από την μαύρη ή τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Το ίδιο ισχύει και για το λευκό PS4. Και για να είμαι ειλικρινής, εφόσον μιλάμε για ειδική έκδοση αφιερωμένη στο Destiny, θα ήθελα να δω κάτι που να θυμίζει τον τίτλο της Bungie. Ίσως ένα εικαστικό ή έστω ένα μικρό λογότυπο. Παρόλα αυτά, το λευκό του πάει και έχω την εντύπωση πως και αυτό σε κάνει να το ερωτεύεσαι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Σαφώς και μιλάμε για γούστα, αλλά νομίζω πως περισσότερο είναι θέμα συνήθειας. Αν δηλαδή το PS4 είχε κυκλοφορήσει εξ αρχής σε λευκό χρώμα και ξαφνικά βλέπαμε το μαύρο, θα ενθουσιαζόμασταν το ίδιο πολύ.

Το special PS4 bundle του Destiny, κυκλοφορεί στη χώρα μας 9 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός και παίζει εξαιρετικά ανταγωνιστικά το παιχνίδι του μιας και ζητάει €399. Το μοναδικό αγκάθι στην όλη υπόθεση είναι η διαθεσιμότητά του η οποία είναι εξαιρετικά χαμηλή. Αν σας αρέσει και θέλετε να το βάλετε κάτω από την τηλεόρασή σας, θα πρέπει να βιαστείτε.

Tags: