Nintendo Switch Review!

Όλες οι εκδόσεις και όλα τα βασικά περιφερειακά, εδώ, στους Unboxholics!
04 Μαρτίου 2017 12:58
Nintendo Switch Review!

Έφτασε η πολύ σημαντική στιγμή για τη βιομηχανία, να υποδεχτεί μία ακόμη νέα κονσόλα, αυτή τη φορά από το στρατόπεδο της Nintendo, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει χαθεί από το προσκήνιο μιας και ετοίμαζε το μεγάλο της "comeback". Η επιστροφή αυτή, λοιπόν, της αγαπημένης εταιρίας που έβαλε τα βιντεοπαιχνίδια στα σπίτια μας, γίνεται με το Nintendo Switch, μιας υβριδική κονσόλα που θέλει να καλύψει, τόσο τις ανάγκες του οικιακού, όσο και αυτές του φορητού gaming. Από εκεί προκύπτει άλλωστε και η ονομασία του ("Εναλλαγή"). Το κεντρικό hardware και εκεί που τρέχει το πανίσχυρο (για τα δεδομένα των φορητών συσκευών) Tegra chipset της Nvidia, βρίσκεται στην ταμπλέτα. Η οθόνη του φορητού έχει διαγώνιο 6.2 ιντσών και ανάλυση 1280x720 pixels.

Το panel είναι τύπου LCD, ενώ έχουμε να κάνουμε με capacitive touch-screen, εξαιρετικά καλής απόκρισης. Αυτά όσον αφορά την handheld λειτουργία. Όταν θέλουμε να περάσουμε στην τηλεόραση, το Switch πρέπει να τοποθετηθεί στο ειδικό dock που συνοδεύει το πακέτο αγοράς. Η βάση συνδέεται με την τηλεόραση μέσω HDMI καλωδίου και για να καλύψει τις μεγαλύτες ανάγκες της υψηλότερης υποστηριζόμενης ανάλυσης (1920x1080), υπερχρονίζει τη συχνότητα του επεξεργαστή, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει και τη φορητή συσκευή.

Η μπαταρία του Switch διαρκεί 3 έως 5 ώρες (ανάλογα τους πόρους που ζητάει το εκάστοτε παιχνίδι), ενώ για να γεμίζει πλήρως χρειάζεται περίπου 3 ώρες. Υπάρχει και μία πληθώρα επιλογών ως προς τον χειρισμό των παιχνιδιών, κάτι το οποίο θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα, παρακολουθώντας το βίντεο που συνοδεύει το παρόν άρθρο, μαζί φυσικά με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη νέα κονσόλα, τα παιχνίδια και τα περιφερειακά της.

Το Nintendo Switch κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 3 Μαρτίου, έναντι €329,99. Πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται η νέα πρόταση της Nintendo;