The Elder Scrolls Online Imperial Edition

Imperial Edition, όνομα και πράγμα!
13 Ιουνίου 2015 14:18
The Elder Scrolls Online Imperial Edition

Η Bethesda, μ' αυτά και μ' αυτά, κατάφερε τελικά να κρατήσει ζωντανό το The Elder Scrolls Online. Αφενός η κίνηση να σταματήσει τη μηνιαία συνδρομή, αφετέρου η τώρα κυκλοφορία σε κονσόλες, έδωσαν στον τίτλο την ανανέωση που χρειαζόταν. Στα χέρια μου έφτασε η Imperial Edition του The Elder Scrolls Online για το PS4, ωστόσο υπάρχει παρόμοια και για το Xbox One, ενώ για το PC η συλλεκτική έκδοση διατέθηκε σε σε ψηφιακή μορφή.

Ενώ στις φωτογραφίες δεν τις φαινόταν, η συλλεκτική έρχεται σε μία πολύ μεγάλη συσκευασία, η οποία ντύνεται από ένα πλαστικό, διάφανο slip case. Το υπόλοιπο κουτί, ικανοποιητικής ποιότητας χαρτιού, περιβάλλεται από μερικά λογότυπα, παρόλα αυτά κρατάει ένα λυτό σχεδιασμό. Ανοίγοντας το πακέτο, στα αριστερά με καλωσορίζει η μεταλλική θήκη που εντός κρύβει μόνο το Blu-ray του παιχνιδιού. Η θήκη αποτελείται από matte υφή, έχει μερικές ελαφρώς επίχρυσες επιφάνειες, ενώ στο κέντρο χαρακτηρίζεται από μερικές ανάγλυφες λεπτομέρειες.

Πιο κάτω υπάρχει ένα φτωχό manual που αφορά το χειρισμό, ένα απόκομμα με κωδικό για κατέβασμα του Explorer's Pack DLC, καθώς και ένα μεγάλος χάρτινος χάρτης της αχανούς Tamriel. Πριν περάσω στο βασικό αξιοθέατο της Imperial Edition, θέλω να σας δείξω κάτι που πραγματικά με εντυπωσίασε. Αναφέρομαι στο 224 σελίδων, γιγαντιαίο βιβλίο με ονομασία “Emperor's Guide to Tamriel”. Με δερμάτινες, σκαλιστές επιφάνειες, μεταξωτό σελιδοδείκτη και ένα οριζόντιο άνοιγμα, το συγκεκριμένο αποτελεί ένα από τα ομορφότερα art book ή guide, όπως θέλετε πείτε τα, που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Εκτός από το “θεαθήναι”, βέβαια, υπάρχει πραγματικά ενδιαφέρον περιεχόμενο εδώ μέσα που θα σας βάλει ακόμη πιο μέσα στον μαγικό κόσμο των Elder Scrolls.

Και ήρθε η σειρά του 12ιντσου αγαλματιδίου του Molag Bal, του Daedric πρίγκιπα της κυριαρχίας και του ανδραποδισμού. Το αγαλματίδιο αποτελείται από πλαστικό, έχει σταθερή βάση, μου αρέσει το γεγονός ότι δεν είναι χρωματισμένο, ενώ και από λεπτομέρειες δεν τα πηγαίνει καθόλου, μα καθόλου άσχημα. Σίγουρα ένα αποκρουστικό αλλά ταυτόχρονα επιβλητικό θέαμα για το ράφι μιας συλλογής.

 

Η Imperial Edition του The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited υπάρχει ακόμη διαθέσιμη, σε ελάχιστες βέβαια ποσότητες, στα καταστήματα Seven Spots έναντι €99.90. Όσοι δεν προλάβετε, εκεί θα βρείτε φυσικά την standard έκδοση σε όποια από τις τρεις πλατφόρμες επιθυμείτε. Όσον αφορά τη συλλεκτική, αυτή καθαυτή, θεωρώ πως πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη πρόταση και σε αρκετά φυσιολογική τιμή, δεδομένου ότι με €30 επιπλέον παίρνετε μερικά πανέμορφα και επιβλητικά αντικείμενα, όπως το αγαλματίδιο και το απίθανο art book. Προσωπικά, συνηθισμένος από την παράδοση των τελευταίων χρόνων, περίμενα υψηλότερη τιμή. Για τα του παιχνιδιού, σύντομα θα διαβάσετε την άποψη των Unboxholics στο επερχόμενο review μας.

Tags: