Mortal Kombat X Kollector's Edition

70.000 τεμάχια. Finish them!
07 Απριλίου 2015 17:55
Mortal Kombat X Kollector's Edition

Τελευταία είχα γκρινιάξει για την έλλειψη ουσιαστικών λόγων αγορά μιας συλλεκτικής έκδοσης. Το σημερινό επεισόδιο έρχεται για να κατευνάσει λιγάκι τα πνεύματα, μιας και στα χέρια μου έφτασε η Kollector's Edition του Mortal Kombat X, του ολοκαίνουργιου και άκρως αναμενόμενου fighting τίτλου των NetherRealm Studios. Προσωπικά, έχοντας μία ιδιαίτερη συμπάθεια στη σειρά, νιώθω τουλάχιστον ενθουσιασμένος από αυτό που πρόκειται να αντικρίσω παρακάτω, οπότε δε χάνω χρόνο και μπαίνω στην ουσία.

Η συλλεκτική έκδοση του Mortal Kombat X έρχεται σε μία αρκετά μεγάλου μεγέθους συσκευασία. Αρχικά αφαιρώ ένα χάρτινο slipcase και μένει ένα παρόμοιου εικαστικού μαύρο κουτί που κρύβει τα περιεχόμενα. Για την ιστορία, στα σκίτσα πρωταγωνιστή ο Scorpion, ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο παιχνίδι. Εντός του κουτιού υπάρχουν τρία αντικείμενα. Θα ξεκινήσω από το μικρότερο. Το Blood Ties Kollector's Edition Comic. Πρόκειται για το πρώτο τεύχος της comic σειράς της DC. Ρίχνοντάς του μια ματιά, το βρήκα το λιγότερο ενδιαφέρον για το lore.

MORTAL KOMBAT X KOLLECTOR'S EDITION UNBOXING

Προχωράω και βρίσκω το πανέμορφο steelbook του Mortal Kombat X. Η μεταλλική θήκη έχει κυρίως mat επίστρωση, ωστόσο υπάρχουν glossy λεπτομέρειες στο σημείο που απεικονίζεται ο Scorpion. Το εικαστικό συνεχίζεται και από την πίσω πλευρά. Εδώ μέσα υπάρχει ο Blu-ray δίσκος του παιχνιδιού, μία μεταλλική κάρτα που πρακτικά αποτελεί εγγύηση πως ο κάτοχος της συλλεκτικής είναι ένας εκ των 70.000 που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, ένα απόκομμα με κωδικό για κατέβασμα του Gold Skin του Scoprion, καθώς και κωδικό για κατέβασμα του Goro ως playable χαρακτήρα.

Αν υπάρχει όμως ένας λόγος για να επενδύσετε στη αγορά της Kollector's Edition του Mortal Kombat Χ είναι το 28 εκατοστών αγαλματίδιο του Scorpion, το οποίο μάλιστα είναι βαμμένο στο χέρι. Το αγαλματίδιο αποτελείται εξολοκλήρου από πλαστικά καλής ποιότητας, αλλά εντυπωσιάζει όσον αφορά τη λεπτομέρεια, από την κορφή ως τα νύχια.

Η Kollector's Edition του Mortal Kombat X κυκλοφορεί στα καταστήματα Seven Spot στις 14 Απριλίου, έναντι €121.90. Για να είμαι ειλικρινής, με βάση τα δεδομένα των τελευταίων ετών από τις συλλεκτικές εκδόσεις, περίμενα υψηλότερο κόστος. Όπως και να 'χει, νομίζω πως το τεράστιο και επιβλητικό αγαλματίδιο του Scorpion, δικαιολογούν, τουλάχιστον στους συλλέκτες, τα επιπλέον χρήματα που ζητάει η εν λόγω συλλεκτική έκδοση.

Tags: