Bloodborne Collector's Edition

Ανοίγουμε το κουτί με τους εφιάλτες μας...
24 Μαρτίου 2015 15:56
Bloodborne Collector's Edition

Οι μέρες πέρασαν, οι αναβολές σταμάτησαν και οι νύχτες μας θα ματώσουν. Το Bloodborne φίλοι και φίλες μου είναι εδώ, έτοιμο να μας βυθίσει στον σκοτεινό του κόσμο. Στα χέρια μου έφτασε από τα Seven Spots η Collector's Edition του Bloodborne, του ολοκαίνουργιου τίτλου της FromSoftware, το οποίο έρχεται να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί των Ιαπώνων με τη σειρά Souls. Πρώτο και σημαντικότερο, η Collector's Edition έρχεται σε μία χάρτινη, σκληρή και καλοφτιαγμένη θήκη, η οποία ντύνεται από το όμορφο εικαστικό με τον Hunter. Πίσω από τη συσκευασία υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες καθώς και τα περιεχόμενα της συλλεκτικής έκδοσης.

Το πρώτο και σημαντικότερο αντικείμενο είναι το steelbook του Bloodborne, η μεταλλική θήκη στην οποία φυλάσσεται το blu-ray του τίτλου, μερικές σημειώσεις και ένα απόκομμα με κωδικό για το κατέβασμα της ψηφιακής έκδοσης του soundtrack. Για την ιστορία, η μουσική είναι το λιγότερο αριστουργηματική. Το steelbook δεν κρύβει σπουδαίες εκπλήξεις. Στο μπροστά μέρος υπάρχει ένα εμφανές λογότυπο του Bloodborne, ενώ στο υπόλοιπο μέρος, καθώς και στο εσωτερικό ντύνεται από το σάπιο, βικτοριανού στυλ, art direction το οποίο εδώ και μέρες με έχει μαγνητίσει.

Το δεύτερο και τελευταίο αντικείμενο της συλλεκτικής είναι το artbook, ένα βιβλίο, με σκληρά εξώφυλλα όπου στο εσωτερικό τους, σε ενότητες, υπάρχουν πληροφορίες, αλλά κυρίως concept art από το Bloodborne που αφορά όπλα, χαρακτήρες, τοποθεσίες κλπ. Υπέροχα, μόνο που τα βλέπετε, φανταστείτε να τα δείτε ζωντανά στην οθόνη σας όλα αυτά.

Η Collector's Edition του Bloodborne πωλείται στα καταστήματα Seven Spot ακριβώς ίδια τιμή με την απλή, standard έκδοση, έναντι €67.90 (τιμή eshop) γι' αυτό άλλωστε και έχει γίνει ανάρπαστη. Εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο πλησιέστερο Seven Spot και δεν ξέρετε, μπορεί να σταθείτε τυχεροί. Όσο για εμένα, θα μου επιτρέψετε, αλλά έχω ήδη αφήσει τον hunter μου μόνο του στην αφιλόξενη Yarman, οπότε κάπου εδώ θα σας αφήσω.

Tags: