The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Special Edition

<3
15 Φεβρουαρίου 2015 15:43
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Special Edition

Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που είναι θρυλικά. Υπάρχουν όμως και κάποια παιχνίδια που είναι θρύλοι. Και αυτός είναι ο λόγος που το μέσο ήταν και θα είναι ξεχωριστό. Στα χέρια μου έφτασε η Special Edition του The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, το remake του πιο σκοτεινού και ψυχεδελικού τίτλου της σειράς. Σε αντίθεση με το Ocarina of Time 3D, η Nintendo αποφάσισε να συνοδεύσει τη μεγάλη κυκλοφορία του 3DS με ορισμένες συλλεκτικές εκδόσεις. Μία από αυτές, λοιπόν, σας δείχνω σήμερα. Η Special Edition έρχεται στο κλασικό πλέον ύφος πακεταρίσματος των συλλεκτικών εκδόσεων τίτλων της Nintendo. Χάρτινο, σκληρό κουτί αποτελεί το εξωτερικό μέρος, ενώ στο εσωτερικό κρύβονται μερικά όμορφα καλούδια. Καταρχάς εδώ μέσα υπάρχει ένα απόκομμα της Nortec το οποίο έχει οδηγίες στα ελληνικά, ενώ αναμενόμενα βρίσκω και το retail κουτί του παιχνιδιού για το Nintendo 3DS, το οποίο δεν εμφανίζει εκπλήξεις οπότε το προσπερνάω γρήγορα-γρήγορα.

Με την Special Edition δίνεται και ένα steelbook, μία μεταλλική θήκη στα χρώματα του Majora's Mask. Το εικαστικό είναι ανάγλυφο, έχει glossy λεπτομέρειες, ενώ λάτρεψα τη matte υφή του. Γενικά δεν έχω συνηθίσει steelbook αλά 3DS συσκεασία, και δηλώνω πραγματικά εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα. Συνεχίζω για να βρω τη διπλής όψεως αφίσα η οποία χαρακτηρίζεται από το πανέμορφο και θεοσκότεινο concept art του Majora's Mask. Η αφίσα αποτελείται από καλής ποιότητας ανθεκτικό χαρτί.

Το τελευταίο και σίγουρα πιο ιδιαίτερο αντικείμενο της συλλεκτικής έκδοσης του Majora's Mask η μεταλλική καρφίτσα η οποία έρχεται σε ένα δερμάτινης υφής κουτί με νίκελ λεπτομέρειες στο λογότυπο. Η καρφίτσα βρίθει λεπτομερειών και είναι σχετικά βαριά. Η Special Edition του Majora's Mask 3D κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα εδώ και λίγα 24ωρα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €59.90. Δε ξέρω τι θα κάνετε με τη συλλεκτική έκδοση, αλλά ξέρω σίγουρα πως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι χάρη στον εαυτό σας παίζοντας το αριστούργημα της Nintendo, τουλάχιστον όσοι έχετε 3DS.

Tags: