Far Cry 4 Kyrat Edition

Ένα όμορφο και αξιόλογο κουτί!
02 Δεκεμβρίου 2014 12:52
Far Cry 4 Kyrat Edition

Μετά το Assassin’s Creed Unity, η Ubisoft ρίχνει στο ρινγκ ακόμη μία τεράστια κυκλοφορία, της οποίας το brand τα τελευταία χρόνια γνωρίζει εξαιρετική άνθηση. Στα χέρια μας έχουμε την Kyrat Edition του Far Cry 4 για το Xbox One, ωστόσο υπάρχει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του τίτλου. Πρόκειται για ένα σχετικά μεγάλο κουτί με, με όμορφες θεματικές λεπτομέρειες από εδώ και από εκεί, ενώ ιδιαίτερος είναι και ο τρόπος με τον οποίο ανοίγει για να φανερωθεί το εσωτερικό του. Αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της συσκευασίας καταλαμβάνεται από τη μεγάλη φιγούρα στο κέντρο. Το κυρίως γεύμα της συλλεκτικής έκδοσης κρύβεται σε μία συρταρωτή θήκη στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Εδώ μέσα υπάρχει η Limited Edition του Far Cry 4, η οποία ξεχωρίζει από το γεγονός ότι ενσωματώνει κωδικό για κατέβασμα τριών αποκλειστικών single-player αποστολών. Επιπλέον, δίνεται μία διπλής όψεως αφίσα, τόσο οριζόντιου θεματικού, όσο και κάθετου, οπότε διαλέγετε και παίρνετε, καθώς και χάρτης του Kyrat, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από παχύ χαρτί, πολύ καλής ποιότητας που θαρρώ πως θα αντέξει στο χρόνο. Τέλος, εντός της συλλεκτικής έκδοσης δίνεται και ένα πανέμορφο σημειωματάριο με δερμάτινη επένδυση, ανάγλυφες λεπτομέρειες και μερικές πολύ πειστικές πινελιές, όπως το μεταλλικό μαχαίρι που ασφαλίζει το αντικείμενο.

Η Kyrat Edition του Far Cry 4 κυκλοφορεί στα καταστήματα Seven Spot έναντι €99. Αν αναλογιστώ πως η απλή έκδοση του τίτλου κοστίζει κοντά στα €70, νομίζω πως τα υπόλοιπα €29 βρίσκουν αντίκρισμα, οπότε πρόκειται μάλλον για μία τίμια συλλεκτική έκδοση. Δείτε το unboxing video για περισσότερα.

Tags: