Assassin's Creed: Unity Notre Dame Edition

Ανοίγουμε την πανέμορφη συλλεκτική του "γίγαντα" της Ubisoft
15 Νοεμβρίου 2014 17:58
Assassin's Creed: Unity Notre Dame Edition

Άλλοι ασχολούνται με το framerate, άλλοι ασχολούνται με το optimization στο PC, εγώ για την ώρα, θα ασχοληθώ με τη συλλεκτική έκδοση του Unity. Στο στούντιο των Unboxholics έφτασε η Notre Dame Edition του Assassin’s Creed Unity, του γίγαντα της Ubisoft που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγα 24ωρα, με το review του να βρίσκεται από εχθές στην κεντρική σελίδα του site. Στα χέρια μου έχω την PC έκδοση, ωστόσο η συλλεκτική έκδοση υπάρχει, τόσο για το PS4, όσο και για το Xbox One.

Πρόκειται για ένα σχετικά μεγάλο και βαρύ κουτί, με ποιοτικά σκληρά χαρτόνια και όμορφο art στο εξωτερικό. Ωραίο touch από τους σχεδιαστές το γεγονός ότι το σύνολο προσπαθεί μοιάσει με ντουλάπα. Στο πάνω μέρος ανοίγουν δύο μεγάλα φύλλα για να φανερωθεί η φιγούρα του Arno Dorian του κεντρικού πρωταγωνιστή του τίτλου, για την οποία θα σας μιλήσω παρακάτω. Μου άρεσε επίσης το concept art του υπάρχει πίσω από τη φιγούρα το οποίο απεικονίζει πανοραμικά το Παρίσι.

Τα υπόλοιπα αντικείμενα της συλλεκτικής «ζουν» στο συρτάρι στο κάτω μέρος του κουτιού. Εδώ υπάρχει ένα full retail αντίτυπο του Assassin’s Creed Unity, το οποίο εντός του περιέχει 5 -ναι, καλά διαβάσατε- DVDs για την εγκατάσταση του τίτλου, το manual δύο φύλλων, ένα διαφημιστικό φυλλάδιο για το season pass, κωδικό για το επιπλέον downloadable περιεχόμενο για τις “The Chemical Revolution” και “The American Prisoner” bonus missions, καθώς και ένα διαφημιστικό για σχετικά προϊόντα που αφορούν στο Unity, όπως βιβλία και φιγούρες.

Στη συνέχεια του unboxing βρήκα ένα πανέμορφο, δερμάτινης υφής artbook, τα οποίο χαρακτηρίζεται από ανάγλυφες επίχρυσες λεπτομέρειες και, φυσικά, σκληρά εξώφυλλα. Εδώ, αναμενόμενα θα βρείτε πλούσιο concept art από το Assassin’s Creed Unity. Έπειτα συνάντησα έναν φάκελο παλαιού τύπου, εντός του οποίου υπάρχουν δύο λιθογραφίες με πανέμορφο εικαστικό από το παιχνίδι. Για να πω την αλήθεια δε θα έλεγα όχι σε μερικές ακόμη κάρτες. Τέλος, μαζί με τη συλλεκτική έρχεται και το CD με το soundtrack, με μουσικές από τους Chris Tilton και Sharah Schachner.

Περνάω τώρα στη φιγούρα του Arno η οποία έχει ύψος 39.5 εκατοστών και συμπληρώνεται με το δοξάρι της γαλλικής σημαίας και φυσικά με το ξίφος του πρωταγωνιστή. Ο Arno στέκεται πάνω στο ξακουστό Gargoyle και με τη στάση του δίνει το έναυσμα για την επανάσταση. Γενικά, η φιγούρα είναι στιβαρή, με το πρέπον βάρος, αποτελείται από πολύ καλής ποιότητας, ενώ όπως μπορείτε και οι ίδιοι να δείτε, βρίθει λεπτομερειών. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι εικόνες τα λένε καλύτερα από τα λόγια, οπότε δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Το Assassin’s Creed Unity κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα, με την Notre Dame Edition για το PC να υπάρχει διαθέσιμη στα καταστήματα Seven Spot έναντι €87.90. Από τη μία θα ήθελα να βρω περισσότερα πράγματα εντός της συλλεκτικής, από την άλλη η τιμή θα έλεγα πως είναι αρκετά καλή για το σύνολο, δεδομένου ότι παίρνετε και μία πραγματικά πολύ καλή φιγούρα.

Tags: