The Evil Within Limited Edition

Ένα "αιματηρό" πακέτο...
15 Οκτωβρίου 2014 20:36
The Evil Within Limited Edition

H ώρα του Sinji Mikami έφτασε. Το αν θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει το horror genre είναι κάτι οποίο θα το μάθουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα. Για την ώρα σας έχω κάτι άλλο. Στα χέρια μας έχουμε την Limited Edition του The Evil Within για το Xbox One. Ο τίτλος κυκλοφόρησε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου και νομίζω πως αποτελεί έναν από τους πλέον αναμενόμενους για την τρέχουσα χρονιά, τουλάχιστον για εμένα που δηλώνω λάτρης, τόσο της κατηγορίας, όσο και της δουλειάς του Mikami.

Η συλλεκτική έκδοση έρχεται σε χάρτινη συσκευασία με όχι και τόσο παχύ χαρτί και αυτό που ξεχωρίζει είναι η 3D λεπτομέρεια στο εξώφυλλο, στην οποία θα αναφερθώ παρακάτω. Αρχικά, το σημαντικότερο αντικείμενο της συλλεκτικής είναι το retail αντίτυπο του The Evil Within. Εδώ μέσα υπάρχει ο Blu-ray δίσκος του παιχνιδιού, ένα μικρό και “φτωχό” manual, ένα διαφημιστικό φυλλάδιο του season pass και ένα φυλλάδιο με τον κωδικό του The Fighting Chance Pack DLC.

Προχωράω και βρίσκω την περιβόητη 3D κάρτα με το κεντρικό εικαστικό του The Evil Within. Η αίσθηση του βάθους είναι έντονη ειδικότερα από συγκεκριμένες γωνίες θέασης. Τέλος, μέσα στη Limited Edition υπάρχει και ένα ημερολόγιο του Sebastian, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανάγλυφες λεπτομέρειες στο εξώφυλλο. Το Sebastian’s Diary στο μεγαλύτερο μέρος του είναι άδειο, ωστόσο πολλές από τις σελίδες του ντύνονται με εικαστικό από το παιχνίδι. Αναμφίβολα θα προτιμούσα ένα κανονικό art book, μιας και το εικαστικό του The Evil Within είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον.

Για την ιστορία, μερικά ελληνικά καταστήματα, με την αγορά της συλλεκτικής, δίνουν δώρο και το CD με το soundtrack. Εμείς έχουμε στην κατοχή μας έξι από αυτά και σκοπεύουμε να σας τα δώσουμε μέσα στις επόμενες ώρες στο Unboxholics.com.

Η Limited Edition του The Evil Within κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά εδώ και δύο 24ωρα και ζητάει €69.90. Αφενός δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως συλλεκτικό πακέτο, από την άλλη κοστίζει μόλις €10 περισσότερα από την απλή έκδοση, οπότε οι πιο…ψημένοι δε νομίζω να το σκεφτείτε και πολύ.

Tags: