Destiny The Ghost Edition Unboxing

Ανοίξαμε το "διάσημο" συλλεκτικό κουτί
11 Σεπτεμβρίου 2014 01:39
Destiny The Ghost Edition Unboxing

Αν είστε gamer προφανώς και θα έχετε αντιληφθεί πως το σημαντικότερο πράγμα που συμβαίνει στη βιομηχανία αυτές τις ημέρες είναι το Destiny. Στα χέρια μου έχω τη συλλεκτική έκδοση του Destiny, η οποίο ονομάζεται "The Ghost Edition". Συγκεκριμένα παρέλαβα την PS4 έκδοση της συλλεκτικής, ωστόσο υπάρχει πανομοιότυπη και για το Xbox One. Αυτό που εντυπωσιάζει ρίχνοντας το πρώτο βλέμμα στη συλλεκτική είναι το σχήμα της. Στο μέγεθος την περίμενα λιγάκι μεγαλύτερη, αλλά το πακέτο σε καμία περίπτωση δεν το λες μικρό. Το εξωτερικό κουτί έχει μία βελούδινη, σχεδόν δερμάτινη υφή και σε αυτό ξεχωρίζουν τα διακριτικά του Destiny, καθώς και το ανάγλυφο seal στο κέντρο. 

Πρώτα με καλωσορίζει η replica του Ghost, του companion των Guirdians στο παιχνίδι. Η ποιότητα κατασκευής είναι απίθανη, ενώ εντύπωση προκαλεί το βάρος του. Βέβαια, το highlight της όλης υπόθεσης είναι ότι το Ghost μέσω του διακόπτη που ενσωματώνει στο πίσω μέρος του, μπορεί να φωτιστεί σε διάφορα σημεία, καθώς και να ακουστεί η φωνή του Peter Dinklage, γνωστός και ως Tyrion Lannister. Μάλιστα η φωνή του Ghost ενεργοποιείται μέσω motion sensing (δείτε το βίντεο παρακάτω).

Το επόμενο αντικείμενω που συναντάω είναι το steelbook του Destiny. Η μεταλλική θήκη χαρακτηρίζεται από την επιφάνεια matte υφής, καθώς και από τα glossy φινιρίσματα. Εδώ μέσα υπάρχει, το blu-ray του Destiny για το PS4, δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών για το PS Plus, καθώς και κωδικοί για το κατέβασμα του extra περιεχομένου της συλλεκτικής. Κάτω από το Steebook, σφραγισμένο σε σακουλάκι με οδηγίες, βρίσκεται και το USB καλώδιο για τη φόρτιση του Ghost. Οι κάτοχοι της συλλεκτικής έκδοσης θα πάρουν και ένα βιβλίο με πολλά καλούδια στο εσωτερικό του. Αρχικά, το βιβλίο, η Bungie το ονομάζει Guardian Folio έχει δερμάτινη υφή και σε σημεία ανάγλυφο περιεχόμενο.

Εντός του υπάρχει ένα πολυσέλιδο βιβλίο, που πρακτικά αποτελεί οδηγό του πεδίου μάχης για τους Guardians. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι υποτιθέμενες χειρόγραφες σημειώσεις από εδώ και από εκεί. Επιπροσθέτως, εδώ υπάρχουν: ένας κωδικός για το expansion pass, που δίνει στους κατόχους της συλλεκτικής έκδοσης πρόσβαση στα επερχόμενα expansions του Destiny, ονόματι The Dark Below και House of Wolves, υπάρχουν τέσσερις ταξιδιωτικές cart postal κάρτες από τους σημαντικότερους πλανήτες του παιχνιδιού, ένα ανεπίσημο γράμμα που προσπαθεί να εμψυχώσει τους μελλοντικούς Guardians, και ο χάρτης των πλανητών που θα δει ο παίκτης κατά την ασχολία του με το Destiny. Το όμορφο εδώ είναι ότι ο χάρτης έχει μία κέρινη υφή, κάτι που το βοηθάει στο να μην σκίζεται εύκολα. 

Τέλος, μέσα στην συλλεκτική βρίσκω και έναν χάρτινο φάκελο, ο οποίος είναι σφραγισμένος από αυτοκόλλητο με το λογότυπο του Destiny. Εδώ υπάρχει πάνινο badge προς ραφή σε κάποιο ρούχο ή στολή, μία φωτογραφία ενός αστροναύτη που βλέπουμε στο intro του παιχνιδιού, ένα αυτοκόλλητο που αν δεν κάνω λάθος απεικονίζει το λογότυπο της αντίστοιχης ρωσικής NASA και δύο πολύ μυστήριες, σχεδόν πλαστικές κάρτες μου μοιάζουν με αρνητικά φωτογραφίας ή καλύτερα με ακτινογραφία. Εγώ διακρίνω έναν πλανήτη, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς απεικονίζεται. Αν ξέρετε κάτι περισσότερο, πείτε μου στα σχόλια.

Η The Ghost Edition του Destiny κυκλοφορεί εδώ και λίγα 24ωρα στη χώρα μας με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €159. Αν και υπάρχουν πολλά και όμορφα πράγματα στο εσωτερικό, καθώς και το expansion pass που σίγουρα θα γλιτώσει από μελλοντικά έξοδα τους κατόχους της, η τιμή της συλλεκτικής έκδοσης είναι από λίγο έως πολύ τσιμπημένη. Ως collector’s edition όμως είναι υποδειγματική και έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολλές και αξιόλογες συλλεκτικές εκδόσεις της Bungie.

Tags: