Dark Souls 3 Collector's Edition - Unboxing

Ανοίγουμε το κουτί των αναστεναγμών...
12 Απριλίου 2016 20:46
Dark Souls 3 Collector's Edition - Unboxing

Το Dark Souls, αυτή τη φορά, αισθητά πιο viral απ’ ότι συνηθίζεται, επιστρέφει και μαζί του κουβαλάει όλο εκείνο το σκοτεινό συναίσθημα, που όμως λάμπει σαν χρυσός στη βιομηχανία του σήμερα. Πριν λίγες ημέρες σας παραδώσαμε το αναλυτικό μας review, σας δείξαμε το παιχνίδι σε επεισόδιο UH Play, κάναμε live stream, ετοιμάσαμε ένα μεγάλο event στην Κομοτηνή, το ερχόμενο Σάββατο. Αυτό που είχε μείνει είναι να σας δείξουμε τις συλλεκτικές του εκδόσεις. Ξεκινάμε, λοιπόν, με την Collector's Edition και σύντομα να αναμένετε ένα ειδικό επεισόδιο και για την ανυπέρβλητη Prestige. Στα χέρια μας, η συλλεκτική έκδοση του τίτλου έφτασε από τα Seven Spots.

Η συλλεκτική έκδοση έρχεται σε ένα αισθητά ογκώδες κουτί, το οποίο αποτελείται από σκληρά, ποιοτικά χαρτόνια, στολισμένα με το πανέμορφο και επιβλητικό εικαστικό του τρίτου και τελευταίου Dark Souls.

Η Collector’s Edition του Dark Souls 3, έφτασε στα καταστήματα Seven Spots και υπάρχει, σε πολύ περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και για τις τρεις πλατφόρμες έναντι €120. Για όσους δεν προλάβουν, στο δίκτυο θα βρουν διαθέσιμη την Standard και την Apocalypse Edition. Ρίξτε μια ματιά εδώ αν ενδιαφέρεστε.