Assassin's Creed: Syndicate Charing Cross Edition

Η συλλεκτική έκδοση του εμπορικού γίγαντα!
22 Οκτωβρίου 2015 12:52
Assassin's Creed: Syndicate Charing Cross Edition

Ο εμπορικός γίγαντας που ακούει στο όνομα Assassin’s Creed, επιστρέφει. Παρά την ετήσια γκρίνια από το κοινό, παρά τα λάθη της Ubisoft, η σειρά συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα δρώμενα της βιομηχανίας. Στο στούντιο των Unboxholics έφτασε η Charing Cross έκδοση του Assassin’s Creed: Syndicate, του ολόφρεσκου τίτλου της Ubisoft που αυτή τη φορά φέρει σημαντικές αλλαγές, κυρίως στο εικαστικό κομμάτι, μιας και διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1868, στο τέλος της Βιομηχανικής Επανάστασης και στα μέσα της Βικτωριανής εποχής. Στα χέρια μου από τα Seven Spots έφτασε η έκδοση για το Xbox One, ωστόσο διαθέσιμη υπάρχει και για το PS4. Η συλλεκτική έκδοση έρχεται σε ένα ευμέγεθες κουτί, που εξωτερικά καλύπτεται από χάρτινο slipcase. Όταν αφαιρείτε αποκαλύπτεται παρόμοιο εικαστικό, σε όλο το μήκος και το πλάτος του κουτί. Το σκληρής επένδυσης κάλυμμα φανερώνει το highlight της συλλεκτικής έκδοσης, που όμως θα σας δείξω στο τέλος. Πρώτα, πάω στο περιεχόμενο που βρίσκεται στο κάτω χάρτινο συρτάρι. Εδώ μέσα υπάρχει, φυσικά, το retail πακέτο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα η Special Edition, η οποία δίνει πρόσβαση σε δύο επιπλέον αποστολές. Σαφώς και υπάρχει ένα μικροσκοπικό manual, όπως και διαφημιστικό φυλλάδιο για το Season Pass.

Στην Charing Cross έκδοση υπάρχει και ένα CD με το soundtrack του Assassin’s Creed Syndicate. To soundtrack περιλαμβάνει 30 κομμάτια και πιστέψτε με η μουσική του τίτλου είναι εξαιρετική. Στη συλλεκτική έκδοση υπάρχει και ένα μεγάλος χάρτινος χάρτης του Λονδίνου. Ο χάρτης αποτελείται από σκληρό χαρτί, ενώ στην πίσω πλευρά διαφημίζεται το διάσημο σιρόπι του Syndicate. Τελευταίο, από τα μικρά, αντικείμενο της συλλεκτικής είναι το art book, το οποίο έρχεται με σκληρά εξώφυλλα και αναμενόμενα εδώ μέσα υπάρχει μπόλικο όμορφο και εξαιρετικά ενδιαφέρον εικαστικό του Assassin’s Creed: Syndicate.

VIDEO UNBOXING

 

Περνάω τώρα στον πρωταγωνιστή αυτής της συλλεκτικής που τυχαίνει να είναι και ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών του παιχνιδιού. Ο λόγος για την 26 εκατοστών φιγούρα του Jacob Frye, η οποία είναι κατασκευασμένη από PCV και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική λεπτομέρεια, πάντα για τα δεδομένα μιας φιγούρας που συνοδεύει συλλεκτική έκδοση. Η φιγούρα στέκεται σε μία πολύ σταθερή και όμορφη βάση πάνω στην οποία σχηματίζεται το λογότυπο των Assassin’s Creed. Οφείλω να ομολογήσω, πως συνολικά μιλάμε για κάτι πολύ επιβλητικό, ειδικότερα αν υπάρχει χώρος στο ράφι ώστε να τοποθετηθεί πάνω στο πακέτο που στεγαζόταν. Τα φύλλα ανοίγουν και φανερώνεται ένα πολύ όμορφο background με τη Βρετανική σημαία να κυματίζει πίσω από τον Frye.

Η Charing Cross έκδοση του Assassin’s Creed: Syndicate, βρίσκεται ήδη διαθέσιμη, σε περιορισμένες ποσότητες φυσικά, στο δίκτυο καταστημάτων Seven Spots έναντι €97.90, με την απλή έκδοση για Xbox One και PS4 να διατίθεται έναντι €67.90. Όσον αφορά τη συλλεκτική, δηλώνω πολύ ικανοποιημένος, κυρίως γιατί η τιμή της είναι φυσιολογική και το περιεχόμενο, με κύριο αξιοθέατο την εντυπωσιακή φιγούρα, με καλύπτει.

 

Tags: