Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Collector's Edition

Η συλλεκτική έκδοση ενός έπους!
01 Σεπτεμβρίου 2015 09:37
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Collector's Edition

Αν υπάρχει φέτος ένα παιχνίδι που κάνει αυτό το κοινό να νοσταλγεί, να ανατριχιάζει στο άκουσμά του και να ελπίζει, αυτό λέγεται Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και έχει την υπογραφή του σπουδαίου Hideo Kojima. Στα χέρια μας, από τα Seven Spots, έφτασε η συλλεκτική έκδοση του τίτλου για το Xbox One -παρόμοια υπάρχει και για το PlayStation 4 για όσους ενδιαφέρονται. Η συλλεκτική έκδοση του ήδη θρυλικού παιχνιδιού που αποτελεί και κύκνειο άσμα του Ιάπωνα δημιουργού, έρχεται σε μία κάπως παράξενη συσκευασία ή τουλάχιστον σε κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει.

Πρόκειται για ένα μακρόστενο, ορθογώνιο κουτί που αποτελείται από πολύ σκληρά και ποιοτικά χαρτόνια. Το κουτί περιβάλλεται από μία χάρτινη επένδυση με όλες τις σχετικές πληροφορίες και τα λογότυπα. Αν και φαίνονται δερμάτινες, οι επιφάνειες είναι πλαστικοποιημένες και έτσι εκτυπωμένες που να μοιάζουν εξαιρετικά πολύ με δέρμα. Το ίδιο ισχύει και για τις κίτρινες ραφές που απλά μιλάμε για εκτύπωση.

Πιο συγκεκριμένα η Collector's Edition του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain περιέχει:

- Το retail pachage με το αντίτυπο του τίτλου.

- Μεταλλικό steelbook, με εικαστικό από το παιχνίδι.

- Collector's Edition Disk με οπτικοακουστικό υλικό.

- Ένα μεταλλικό badge/ μαγνήτη των Diamond Dogs.

- Διπλής όψεως χάρτη με τις δύο μεγάλες περιοχές του παιχνιδιού.

- Κωδικό για πρόσβαση στο Day-One υλικό, όπως skins για τον snake, αντικείμενα για το online, όπλα, ασπίδες και άλλα.

- Replica από το Bionic Arm του Snake.

VIDEO UNBOXING

Η Collector’s Edition του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, καθώς και η απλή έκδοση για όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα καταστήματα Seven Spots έναντι €127.99, €67.99 για τις next-gen κονσόλες και €57.99 για τα PS3 και Xbox 360. Ρίξτε μια ματιά εδώ, αν ενδιαφέρεστε.

Tags: