Samsung Galaxy Z Flip - Σε τρομάζει το διαφορετικό;

Μια ματιά στη νέα ιδιαίτερη συσκευή της Samsung
21 Φεβρουαρίου 2020 14:38
Samsung Galaxy Z Flip - Σε τρομάζει το διαφορετικό;

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 3/8/2020 - 15:10)

Ο προηγούμενος νικητής με YouTube username 'giorgos touskidis' δεν επικοινώνησε μαζί μας.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς επιλέχθηκε νέος νικητής. Η μεγάλη τυχερή που επιλέχτηκε για το διαγωνισμό του Samsung Galaxy Z Flip είναι, λοιπόν, η Elena Tsourlou.

Η νικήτρια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών από αυτή την ανακοίνωση, με μήνυμα μέσω της Facebook σελίδας μας για την παραλαβή του δώρου της.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας!


(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ο διαγωνισμός του Samsung Galaxy Z Flip ολοκληρώθηκε και ο τυχερός είναι ο YouTube χρήστης με username: giorgos touskidis.

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών από αυτή την ανακοίνωση, με μήνυμα μέσω της Facebook σελίδας μας για την παραλαβή του δώρου του. Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας!


(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Ένα ακόμη "διαφορετικό" τηλέφωνο έφτασε στο στούντιο των Unboxholics. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τη νέα προσθήκη της Samsung στη σειρά των αναδιπλούμενων συσκευών της, το ολόφρεσκο Galaxy Z Flip. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε μια αναλυτική παρουσίαση της συσκευής, μαζί με τις εντυπώσεις του Σάκη.

Τέλος, να σημειωθεί πως σε συνεργασία με τον Γερμανό έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε και εσείς το ολοκαίνουργιο smartphone της Samsung.

Τα βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό για τον νικητή που θα κερδίσει ένα Samsung Galaxy Z Flip:

Η κλήρωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 03/03/2020.