Samus Aran Zero Suit - Unboxing

Το κορίτσι μας επέτρεψε, για λίγο...
02 Σεπτεμβρίου 2016 12:38
Samus Aran Zero Suit - Unboxing

 Όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια, αγαπάω πολλές σειρές. Μερικές όμως τις αγαπάω λιγάκι παραπάνω από το κανονικό. Μία από αυτές είναι το Metroid, με την λατρεμένη, ατμοσφαιρική και φειδωλή Samus Aran. Στους Unboxholics, έφτασε η φιγούρα της Samus Aran, μέσα στην Zero Suit της. Πρόκειται για την Samus έτσι όπως την είδαμε στο Metroid: Other M, ένα κεφάλαιο της σειράς που σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, είναι όμως το πιο ιδιαίτερο αφού ήταν το πρώτο που είδαμε και ακούσαμε τη ξανθιά πρωταγωνίστρια να μιλάει.

Στα του unboxing, η φιγούρα έρχεται με μία ποιοτική ημιδιάφανη βάση και ένα διάφανο στηρικτικό για το Metroid, που συνοδεύει το όλο πακέτο. Το Metroid έχει διάφανα σημεία, όπως δηλαδή πρέπει και έχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Η Samus τώρα έχει ύψος 22 εκατοστά, με κλίμακα 1 προς 8.  Είναι κατασκευασμένη από PVC υλικό και φέρει τη σφραγίδα της Max Factory. Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό είναι εντυπωσιακή, ενώ απίθανο βρήκα το texture της Zero Suit, το οποίο μπορεί να κάνει φοβερά παιχνίδια με το φως. Γενικά είναι μία εξαιρετικά συμπαγής και ποιοτική κατασκευή, με ιδιαίτερη προσοχή στο βάψιμο, που κακά τα ψέματα, σε πολλές φιγούρες βλέπουμε ατέλειες. Εδώ έχει γίνει φανταστική δουλειά.

Τη φιγούρα της Samus Aran θα τη βρείτε στο OtakuStore.gr, μαζί με χιλιάδες ακόμη προϊόντα ιαπωνικής κουλτούρας. Και πριν σας αφήσω, ένα μήνυμα προς την Nintendo: θέλουμε απεγνωσμένα ένα κανονικό Metroid. Αυτά.