Final Fantasy VII: AC Cloud Figure

"That's right...I am your living legacy."
21 Οκτωβρίου 2015 12:45
Final Fantasy VII: AC Cloud Figure

Το Final Fantasy VII: Advent Children, αποτελεί μία από τις ελάχιστες φορές που ένα βιντεοπαιχνίδι μεταφέρθηκε αξιοπρεπώς στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, το 2006 που κυκλοφόρησε συγκλόνισε το κοινό με την ποιότητα των CGI γραφικών, που τότε αποτελούσε ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα είχαμε δει. Στα χέρια μου, από το OtakuStore.gr έφτασε η φιγούρα του Cloud έτσι όπως τον είδαμε στο Advent Children, την ταινία των Nomura και Nozue εμπνευσμένη από το αριστούργημα της τότε SquareSoft. Η φιγούρα ανήκει στην PlayArts Kai σειρά της Square Enix κάτι που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με προϊόν υψηλής ποιότητας.

Η φιγούρα του Cloud έρχεται μέσα σε μία όμορφη και καλοσχεδιασμένη συσκευασία που ανοίγει εξωτερικά φανερώνοντας όλο σχεδόν το εσωτερικό. Εδώ μέσα υπάρχει γνωστή βάση που έχουμε δει σε πολλές ακόμη φιγούρες της PlayArts σειράς καθώς και η φιγούρα με ένα μάτσο αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, η φιγούρα έρχεται με επτά μεγάλα σπαθιά, μεταξύ των οποίων το Busted Sword και όμορφα Fusion Swords, ένα επιπλέον χέρι με μανίκι και τέσσερις διαφορετικές λαβές. Τα σπαθιά, αν και πριν ανοίξω τη συσκευασία έμοιαζαν μεταλλικά, είναι πλαστικά αλλά έχουν όλη την απαραίτητη λεπτομέρεια και προσοχή ώστε να πείσουν ότι έχουμε να κάνουμε με μεταλλικές λεπίδες.

UNBOXING VIDEO

 

Η φιγούρα έχει ύφος 28 εκατοστών, είναι κατασκευασμένη από PCV, ωστόσο  έχει μερικές υφασμάτινες λεπτομέρειες που χαρίζουν πολύ στο σύνολο. Έχει πολλαπλές αρθρώσεις, τόσο στα πόδια και στα χέρια, όσο και στο κεφάλι ή τον κορμό, πράγμα που δίνει φοβερές επιλογές για την στάση του Cloud πάνω στη βάση. Για κάτι ακόμη πιο επιβλητικό, στο πίσω μέρος υπάρχει και θήκη για να τοποθετηθούν τέσσερα από τα όπλα. Η λεπτομέρεια στο κεφάλι, αλλά και σε όλο το μήκος και το πλάτος τη φιγούρας είναι υποδειγματική και πιστή στην υψηλή ποιότητα της Play Arts σειράς. Γενικά πρόκειται για κάτι πολύ εντυπωσιακό που οι συλλέκτες τέτοιων φιγούρων ή οι fan των Final Fantasy, δε θα απογοητευτούν σε καμία περίπτωση.

Η φιγούρα του Cloud υπάρχει διαθέσιμη στο OtakuStore.gr, μαζί με μία τεράστια ακόμη γκάμα φιγούρων και αξεσουάρ από anime, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια κ.α.

Tags: