HyperX Alloy FPS Review

Η HyperX μπαίνει δυναμικά στα gaming πληκτρολόγια
06 Φεβρουαρίου 2017 13:05
HyperX Alloy FPS Review

Στη σημερινή παρουσίαση, σας δείχνουμε ένα ολόφρεσκο gaming μηχανικό πληκτρολόγιο της HyperX, η οποία πλέον ανεξαρτητοποιείται από τη μητρική εταιρία, την Kingston. Στο βίντεο που συνοδεύει το παρόν άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο HyperX Alloy FPS Gaming Mechanical Keyboard. Η εταιρία, τόσο μέσω της ίδιας της ονομασία τους πληκτρολογίου, όσο και μέσω της marketing πολιτικής, τονίζει πως το εν λόγω προϊόν απευθύνεται κυρίως στους παίκτες που ασχολούνται με τα first-person shooters, ωστόσο θεωρούμε πως το Alloy FPS απευθύνεται σε όλων των ειδών τους gamers.

Τα selling points του είναι ο απίστευτα minimal και όμορφος σχεδιασμός του, οι εξαιρετικά θορυβώδεις, αλλά αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί μηχανικοί διακόπτες της Cherry MX (Blue) και το αποσπώμενο καλώδιο. Για την ιστορία, το πληκτρολόγιο παρέχει και θύρα USB που όμως δε μεταφέρει δεδομένα, αλλά υπάρχει εκεί για να φορτίζει κάποια συσκευή (επί παραδείγματι, smartphone).

Αν και υπάρχει οπίσθιος φωτισμός, με εφέ και δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης, δυστυχώς το χρώμα είναι μόλις ένα, το κόκκινο. Επιπλέον, δεν υπάρχει κάποιου είδους software, που σημαίνει ότι τα πλήκτρα δεν προγραμματίζονται, ενώ τα macros και οι συντομεύσεις λάμπουν δια της απουσίας τους.

Το HyperX Alloy FPS, κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα στην τιμή των €129.90 και νομίζουμε πως αποτελεί μία καλή πρώτη πρόταση από την εταιρία. Αν λάβει υπόψη της τις ελλείψεις, το μέλλον για την HyperX διαγράφεται λαμπρό!

Tags: