Αφαιρέστε τις Google photos από την Gallery

Ένα "πρόβλημα" που βασανίζει το λαό του Android, πλέον λύνεται!
05 Μαΐου 2014 10:22
Αφαιρέστε τις Google photos από την Gallery

Όταν ρυθμίζετε για πρώτη φορά το νέο σας Android τηλέφωνο, πιθανώς να παρατηρήσετε τις Google+ Photos (πρώην Picasa Web Albums) στην Gallery του τηλεφώνου σας. Μερικές φορές εμφανίζονται μέχρι και άδεια albums, κάτι που κάνει την Gallery να μοιάζει ακατάστατη. Αν είστε σαν εμένα, θα σας ενοχλεί αυτή η εμφάνιση και θα θέλετε να κρατήσετε τα Google+ albums ξεχωριστά από τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το κινητό σας τηλέφωνο. Η Google δεν έχει κάνει ξεκάθαρο πως μπορείς να απαλλαγείς από αυτά τα album, αλλά εμείς θα σας δείξουμε βήμα-βήμα.

1. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και κατόπιν επιλέξτε “Google” κάτω από την κατηγορία Accounts.

 

2. Εδώ uncheck “Sync Google Photos” καθώς και "Sync Picasa Web Albums".

3. Μόλις το κάνετε αυτό πρέπει να εκκαθαρίσετε τα δεδομένα της Gallery εφαρμογής για να κάνει reset η λίστα των album σας. Επιλέξτε λοιπόν τον application manager από τα settings. Μπορεί να εμφανίζεται ως "Manage apps", "Application Manager", ή "Application Settings".

4. Βρείτε και επιλέξτε την Gallery.

5. Επιλέξτε "Clear Data".

Αυτό ήταν! Είστε έτοιμοι. Η Gallery πλέον θα δείχνει μόνο τα album τα οποία βρίσκονται στο τηλέφωνό σας, τακτοποιημένα και όμορφα. Να θυμάστε όμως πως αν έχετε ενεργοποιημένο το Google+ Auto Backup για τις φωτογραφίες που απαθανατίζετε με το smartphone σας, οι back up φωτογραφίες σας δε θα εμφανίζονται στη Gallery, αλλά θα είναι προσβάσιμες μέσω του Google+ λογαριασμού σας.

Tags: