Όταν ο μεγάλος Anthony Hopkins δήλωνε fan του Bryan Cranston στο Breaking Bad

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είδε όλες τις σεζόν μέσα σε δύο εβδομάδες
31 Ιουλίου 2022 09:29
Όταν ο μεγάλος Anthony Hopkins δήλωνε fan του Bryan Cranston στο Breaking Bad

Μπορεί το Breaking Bad του AMC με τους Bryan Cranston και Aaron Paul να ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, για πολλούς παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου όλων των εποχών. Η δημιουργία του Vince Gilligan έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχουν παρακολουθήσει όλοι τις περιπέτειες του Walter White και του Jesse Pinkman, από την αρχή.

Ένας από αυτούς φαίνεται πώς ήταν και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Αnthony Hopkins, ο οποίος είχε στείλει μία επιστολή στον Bryan Cranston και μεταξύ άλλων έλεγε τα καλύτερα για την ερμηνεία του. Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτή η επιστολή στάλθηκε πριν αρκετά χρόνια (δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς, αλλά ήταν μετά το φινάλε), αλλά τώρα ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε την επιστολή (μέσω email) του Αnthony Hopkins προς τον Bryan Cranston:

"Αγαπητέ κύριε Cranston.

Ήθελα να σας γράψω αυτό το email (επικοινωνώ μαζί σας μέσω του Jeremy Barber), μιας και καταλαβαίνω ότι και οι δυο αντιπροσωπευόμαστε από την UTA. Ένα υπέροχο πρακτορείο.

Ήθελα να σας πω, ότι μόλις τελείωσα έναν μαραθώνιο του Breaking Bad, από το πρώτο επεισόδιο της 1ης σεζόν έως τα τελευταία επεισόδια. Έχω κατεβάσει όλη τη σειρά μέσα από το Amazon εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κάτι παρόμοιο! Είναι απίστευτο!

Η ερμηνεία σας ως Walter White ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχω δει ποτέ. Ξέρω ότι υπάρχουν τόσες πολλές αηδίες σε αυτή τη δουλειά και έχω χάσει την πίστη μου σε οτιδήποτε πραγματικά. Αλλά αυτή η δουλειά σας είναι εντυπωσιακή. Εκπληκτική. Αυτό που είναι εξαιρετικό, είναι η απόλυτη δύναμη όλων σε αυτή την παραγωγή. Τι ήταν όλο αυτό;! Πέντε με έξι χρόνια στα σκαριά; Πως οι παραγωγοί, οι συγγραφείς, οι σκηνοθέτες, οι κινηματογραφικές, κάθε τμήμα που δούλεψε στο σόου, το cast κλπ… πως κατάφερε να διατηρήσει την πειθαρχία και τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος; Πραγματικά φοβερό!

Αυτό που ξεκίνησε ως μαύρη κωμωδία, έγινε ένας λαβύρινθος αίματος, καταστροφής και κόλασης. Ήταν σαν μία μεγάλη Σαιξπηρική ή Ελληνική Τραγωδία. Αν έχετε ποτέ την ευκαιρία, μεταδώστε τον θαυμασμό μου σε όλους. Στην Anna Gunn, στον Dean Norris, στον Aaron Paul, στην Betsy Brandt, στον Bob Odenkirk. Σε όλους. Όλοι έδωσαν master class ερμηνείας. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Ευχαριστώ. Αυτό το είδος δουλειάς είναι σπάνιο και όταν εμφανίζεται κάτι τόσο μεγάλο, όσο αυτή η επική δουλειά, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη. Εσείς και όλο το cast είστε οι καλύτεροι ηθοποιοί που έχω δει ποτέ.

Μπορεί να σας ακούγονται κάπως αυτά που σας λέω τώρα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι σχεδόν μεσάνυχτα εδώ στο Μαλιμπού και ένιωσα υποχρεωμένος να γράψω αυτό το email.

Συγχαρητήρια. Είσαι πραγματικά σπουδαίος, σπουδαίος ηθοποιός.

-Τις καλύτερες ευχές μου. Tony Hopkins."

Εσείς έχετε παρακολουθήστε το Breaking Bad; Πείτε μας στα σχόλια!