Different Dimension Mansion Party

Οι Unboxholics στο πρώτο Gaming Mansion της Ελλάδας!
26 Μαΐου 2015 07:58
Different Dimension Mansion Party

Και εκεί που οι οιωνοί μιλούν με απαξιωτικά λόγια για το ελληνικό gaming community, έρχεται η inSpot, η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, για να τους διαψεύσει με το χειρότερο τρόπο. Το πρώτο Gaming Mansion της χώρας είναι γεγονός. Πρόκειται για μία υπερπολυτελή έπαυλη, πολλών τετραγωνικών μέτρων που θα φιλοξενήσει τους Different Dimension, την καλύτερη επαγγελματική ομάδα League of Legends της χώρας, με σπουδαίες κατακτήσεις στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Η έπαυλη είναι εξοπλισμένη με ό,τι χρειάζεται μία τέτοια ομάδα για τις προπονήσεις και τα live streams, ενώ δε λείπουν και οι ανέσεις όπως η γιγαντιαία εσωτερική πισίνα.

Τα εγκαίνια του gaming mansion θα γίνουν την Παρασκευή, 29 Μαΐου στις 20:00 και οι Unboxholics θα είναι εκεί ως ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας, ενώ ο υπογράφων θα κάνει και την παρουσίαση στο ειδικό stage που θα στηθεί από τους ανθρώπους της inSpot. Ελέω του περιορισμένου χώρου, το κάλεσμα του κοινού έγινε μέσω συστήματος προσκλήσεων, ωστόσο οι φίλοι των Unboxholics απέκτησαν άμεσα πρόσβαση συμπληρώνοντας τη λέξη "unboxholics" στο ειδικό πεδίο της αίτησης.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα 24ωρα να τελειώσουν όλες οι προσκλήσεις. Αν είστε από τους τυχερούς, συνεχίστε να διαβάζετε ως το τέλος του άρθρου, μιας και αναγράφονται λεπτομέρειες για το πως θα έρθετε στο party.

Όσοι, λοιπόν, παρευρεθούν στο party θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία πραγματικά εντυπωσιακή βραδιά, με άφθονη μουσική από DJs, μπουφέ, παρουσιάσεις από cosplayers και πλούσια δώρα από τους χορηγούς. Εκεί θα υπάρχουν διάφοροι "αστέρες" της σκηνής των eSports, άλλες εξίσου σημαντικές ομάδες όπως οι Void Gaming, ενώ δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις.

Αν είστε στους τυχερούς που επιλέχθηκαν (ή από τους Unboxholics που πρόλαβαν) προφανώς δεχτήκατε στο κινητό σας τηλέφωνο ένα μήνυμα. Για να μπείτε στο party θα πρέπει να δείξετε στην υποδοχή της έπαυλης το μήνυμα που παραλάβατε. Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο θα υπάρχουν λεωφορεία από το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε και λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Από ΙΚΕΑ προς Gaming Mansion: 69A, 72, 76, 88, 88B, 88Η
http://bit.ly/1F51D0h

Από Gaming Mansion προς ΙΚΕΑ (γυρισμός): 69A, 69B, 72, 76, 88K
http://bit.ly/1F51JVR

Τα λέμε εκεί!

Tags: