Gamescom 2019: Το πρόγραμμα

Αναλυτικός οδηγός για την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση
15 Αυγούστου 2019 12:00
Gamescom 2019: Το πρόγραμμα

Μπορεί τα καλοκαίρια πάντα να ρίχνουν ρυθμούς όσον αφορά τις κυκλοφορίες, όμως χάρη στις δύο εκθέσεις, Ε3 και Gamescom, οι gamers έχουν πάντα κάτι να περιμένουν. Η στιγμή της Gamescom 2019 έφτασε και πλέον που οι εταιρίες έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους ας δούμε το πρόγραμμα όλων των παρουσιάσεων. Αναλυτικότερα, η έκθεση θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιου μήνα.  Μια μέρα πριν όμως, στις 19 Αυγούστου, έχουν δρομολογηθεί μερικά πολύ ενδιαφέροντα shows. Σε αντίθεση με πέρυσι, λοιπόν, η Gamescom φέτος μοιάζει αρκετά πιο γεμάτη, αφού υπάρχουν τρείς αξιοσημείωτες παρουσιάσεις για να παρακολουθήσετε.

Τη διαφορά κάνει το σόου του Geoff Keighley. Ο παραγωγός των The Game Awards θα παρουσιάσει το Gamescom Opening Night Live, λίγες ώρες πριν η έκθεση ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί το κοινό και τον Τύπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης θα δούμε ανακοινώσεις και πρεμιέρες νέου υλικού από τουλάχιστον δεκαπέντε εταιρίες. Συγκεκριμένα, το παρών θα δηλώσουν οι 2K, Activision, Bandai Namco Entertainment, Bungie, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Google Stadia, Koch Media/Deep Silver, Private Division, Sega, Square Enix, Sony Interactive Entertainment, THQ Nordic GmbH, Ubisoft και Xbox Game Studios.

Η Sony θα εστιάσει στο Death Stranding, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στο σόου θα παρευρεθεί ο Hideo Kojima. Η EA αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικότερα το ολοκαίνουργιο Need for Speed Heat, ενώ η Bandai Namco εικάζεται πως θα μας δείξει το Elden Ring. Τέλος, η Microsoft θα σηκώσει επιτέλους την αυλαία για το campaign του Gears 5.

Το σόου του Geoff αναμένεται μεγάλο, λοιπόν, αλλά πέρα από αυτό η Microsoft θα μεταδώσει ζωντανά ένα ακόμη επεισόδιο του Inside Xbox, στο οποίο θα δούμε το Horde Mode του Gears 5 και άλλες ανακοινώσεις σχετικές με το οικοσύστημα της εταιρίας.

Τέλος, και η Google έχει δρομολογήσει το νέο Google Stadia Connect που αναμένεται να έχει ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών για την πλατφόρμα της.

Όλες οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 19 Αυγούστου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

 

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Nintendo Indie World

Ώρα: 16:00

Microsoft – Inside Xbox

Ώρα: 18:00

Twitch, Mixer


Google Stadia Connect

Ώρα: 20:00

Youtube


Gamescom Opening Night Live

Ώρα: 21:00

Twitch


Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως έξι άτομα από την ομάδα των Unboxholics, παρέα με τον Γερμανό, θα ταξιδέψουμε στην Κολωνία της Γερμανίας για να καλύψουμε και να σας μεταφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανακοινώσεις, τα παιχνίδια και τον παλμό της έκθεσης.

Οπότε, μείνετε συντονισμένοι τόσο στο Unboxholics.com, όσο και σε όλα τα social media των Unboxholics και του Γερμανού για να μην χάσετε στιγμή!