Sponsored By Chillbox

Λίγες μέρες απέμειναν για το μεγάλο διαγωνισμό Chillbox - Playstation

Προλάβετε και κερδίστε πλούσια δώρα
19 Ιουλίου 2019 09:00
Λίγες μέρες απέμειναν για το μεγάλο διαγωνισμό Chillbox - Playstation

Κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα απέμεινε για τη λήξη του μεγάλου διαγωνισμού Chillbox – Playstation. Έχετε ακόμα χρόνο να δηλώσετε συμμετοχή για να κερδίσετε πλούσια Playstation δώρα, απολαμβάνοντας ένα δροσερό frozen yogurt αυτές τις ζεστές μέρες. Έχουν ήδη δοθεί πολλά δώρα καθώς κάθε μέρα γίνονται πολλές κληρώσεις και υπάρχουν πολλοί νικητές, ενώ τη βδομάδα που απομένει θα κληρωθεί ένα ακόμα PS4!

Το chillbox, το αγαπημένο, ελληνικό frozen yogurt, που έχει γίνει παγκόσμιο brand, λανσάρει αυτό το καλοκαίρι έναν ολόφρεσκο συναρπαστικό διαγωνισμό, με τίτλο “Login στα chillbox” και μοναδικά PlayStation® δώρα, αφιερωμένο σε όσους λατρεύουν το gaming και θέλουν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις frozen yogurt στα chillbox.

Μετά το gaming, κάνε login στα chillbox! Λαχταριστό frozen yogurt με αμέτρητα toppings και απολαυστικό παγωτό περιμένουν εσένα και την gaming παρέα σου στα chillbox. Όλοι οι gamers που θα επισκεφθούν τα καταστήματα chillbox, από τις 17/05 έως και τις 27/07/2019, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μέσα σε κάθε κουτί chillbox έναν μοναδικό 6ψήφιο κωδικό. Καταχωρώντας τον κωδικό στην ιστοσελίδα www.chillboxlogin.gr και απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικές με το PlayStation® όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν στη στιγμή εάν κέρδισαν μοναδικά PS4™ δώρα:

  • κονσόλες PlayStation®4,
  • PlayStation® VR headset
  • παιχνίδια PlayStation®4
  • PlayStation® δωροκάρτες για το PS Store

Tags: