E3 2019: Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια 

Οι τίτλοι που θα δούμε σίγουρα στην μεγάλη έκθεση
07 Ιουνίου 2019 16:44
E3 2019: Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια 

Η E3 2019 απέχει μόλις μερικές ώρες. Φέτος η ομάδα των Unboxholics δηλώνει ξανά έτοιμη για το ταξίδι στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, από όπου και θα σας μεταφέρουμε τον παλμό της μεγαλύτερης gaming έκθεσης παγκοσμίως. Φυσικά δεν θα λείψει η άμεση και έγκυρη κάλυψη για όλα όσα θα συμβούν στην μεγάλη έκθεση από το Unboxholics.com. Η ουσία βρίσκεται στα παιχνίδια και αναμένεται να έχουμε πολλές μεγάλες ανακοινώσει. Ωστόσο, καθώς μιλάμε για τη μεγαλύτερη έκθεση που αφορά το μέσο των βιντεοπαιχνιδιών δεν θα λείψουν και παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί ήδη στο παρελθόν.

Με το ρολόι να μετρά αντίστροφα, λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα παιχνίδια που έχει επιβεβαιωθεί ήδη και είναι βέβαιο πως θα δούμε στο πλαίσιο της E3 2019.


Cyberpunk 2077

Το πόνημα της CD Projekt RED είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της έκθεσης. Μετά τον θρίαμβο της Witcher σειράς και τα εντυπωσιακά πλάνα που έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο, η gaming κοινότητα θα ικανοποιήσει την περιέργειά της στην E3 2019.

Marvel's Avengers

Αρκετούς μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση του project, η Square Enix έκανε γνωστό πως επιτέλους θα αποκαλύψει πλήρως το φιλόδοξο Avengers παιχνίδι της στη συνέντευξη Τύπου της. Το timing είναι σίγουρα σωστό μετά το Endgame!

Halo Infinite

Το σύντομο trailer που παρουσίασε στην περσυνή της παρουσίαση η Microsoft ήταν σίγουρα ελπιδοφόρο, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον της κοινότητας μετά το απογοητευτικό για πολλούς Halo 5. H 343 έχει υποσχεθεί πως θα μας δείξει περισσότερα στην E3 2019.

Borderlands 3

Το άκρως αναμενόμενο sequel της looter shooter σειράς έρχεται τον Σεπτέμβριο. Ήδη έχουμε δει gameplay και έχουμε μάθει πολλές λεπτομέρειες, αλλά η 2K αναμένεται να έχει μεγάλη παρουσία στην έκθεση και να αποκαλύψει ότι άλλο πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν την κυκλοφορία.

Watch Dogs Legion

Έπειτα από μια ατυχή διαρροή, το Watch Dogs Legion ανακοινώθηκε επίσημα από την Ubisoft λίγες ημέρες πριν τη συνέντευξη Τύπου της. Το παιχνίδι μοιάζει πολλά υποσχόμενο με την διαρροή να έκανε λόγο για δυνατότητα έλεγχο κάθε NPC. Θα μάθουμε περισσότερα στο σόου της γαλλικής εταιρίας.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Με την ένατη βασική ταινία της θρυλικής σειράς να καταφθάνει φέτος το Δεκέμβριο, σίγουρα το Jedi Fallen Order θα τραβήξει και αυτό πολλά βλέμματα πάνω του. Πρόκειται για μια καθαρά single-player story driver εμπειρία από τους δημιουργούς του Titanfall και του Apex Legends και η EA έχει υποσχεθεί πως θα μας δείξει αναλυτικά το παιχνίδι στο EA Play 2019.

Call of Duty: Modern Warfare

Το φετινό Call of Duty θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τον Captain Price και τα σκηνικά που αγαπήσαμε στο παρελθόν με ένα soft reboot του λατρεμένου τέταρτου κεφαλαίου. Η ομάδα ανάπτυξης Infinity Ward έχει προγραμματίσει ένα ειδικό panel στο E3 Coliseum, μέσα από το οποίο αναμένεται να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Doom Eternal

Η καταιγιστική επιστροφή του DOOM ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του 2016 και το άκρως αναμενόμενο sequel είναι προγραμματισμένο φέτος. Η Bethesda έχει υποσχεθεί να παρουσιάσει αναλυτικά το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου της.

Gears 5

Η Coalition, με τον βετεράνο των Gears, Rod Fergusson, να βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης, υπόσχεται να φρεσκάρει την αγαπημένη third-person shooter σειρά, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές και προσθήκες. Ήδη πήραμε μια γεύση στην περσυνή E3, αλλά φέτος θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες στο σόου της Microsoft.

Ghost Recon Breakpoint

Μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο εμπορικά Wildlands, η Ubisoft έρχεται να βελτιώσει τη συνταγή του stealth open world τίτλου με πολλές προσθήκες και αλλαγές. Ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση, αλλά η εταιρία αναμένεται να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου της.

Luigi’s Mansion 3

Η επιστροφή της λατρεμένης σειράς της Nintendo αποκαλύφθηκε σε ένα Direct πριν μερικούς μήνες. Η αναμονή για περισσότερες πληροφορίες θα τελειώσει πολύ σύντομα όμως. Η Nintendo έχει ανακοινώσει επίσημα πως θα μας παρουσιάσει την αποκλειστικότητα του Switch στην E3 2019.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Το remaster του αξιολάτρευτου Zelda τίτλου είναι ένα ακόμη από τα αποκλειστικά παιχνίδια του Switch που η Nintendo έχει ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει αναλυτικότερα στην E3 2019.

Darksiders Genesis

Η σειρά του Strife ήρθε με το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς Darksiders που φέρει υπότιτλο Genesis. Το παιχνίδι έχει έντονες επιρροές από τα Diablo και μέχρι στιγμής έχουμε δει μόλις ένα trailer. Αυτό θα αλλάξει φυσικά στην E3 2019 που αναμένεται να δούμε εκτενή gameplay πλάνα.

Control

Με την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της Remedy να είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο, η E3 2019 θα λύσει όλες μας τις απορίες και θα μας προσφέρει νέα gameplay πλάνα.

Dying Light 2

Ένας τίτλος που είδαμε για πρώτη φορά στην περσυνή E3 και έπειτα τα ίχνη του χάθηκαν είναι το Dying Light 2. Το πολλά υποσχόμενο sequel θα έχει παρουσία και στην φετινή έκθεση και με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για το 2019 θα δούμε αναλυτικά πλάνα.

FIFA 20

Μια από τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις του EA Play 2019 αφορά φυσικά τον εμπορικότερο τίτλο της EA που δεν είναι άλλος από το FIFA. Ο φετινός ποδοσφαιρικός τίτλος θα περιλαμβάνει πληθώρα βελτιώσεων και αλλαγών που θα μάθουμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Monster Hunter World: Iceborn

Οι παίκτες που έψαχναν μια αφορμή για να επιστρέψουν στον κόσμο του Monster Hunter World δεν χρειάζεται να περιμένουν πολύ ακόμα. Το expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και η έκθεση θα μας προσφέρει πληροφορίες και άφθονα πλάνα.

Psychonauts 2

Ο θρύλος της βιομηχανίας Tim Schafer έχει προγραμματίσει ένα ειδικό πάνελ στο E3 Coliseum στο οποίο αναμένεται να μιλήσει για το επερχόμενο Psychonauts 2.

Fortnite

Το gaming φαινόμενο των τελευταίων μηνών δεν θα μπορούσε να λείπει από την E3. Η Epic Games έχει ένα τεράστιο περίπτερο στο εκθεσιακό χώρο και έχει προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις που σίγουρα θα απολαύσουν οι λάτρεις του Battle Royale τίτλου.

Apex Legends

Παρόλο που δεν έχει συνέντευξη Τύπου φέτος, η EA έχει προγραμματίσει ένα ειδικό livestream που θα εστιάσει στο μέλλον του multiplayer παιχνιδιού της Respawn.


Να τονίσουμε πως τα παραπάνω παιχνίδια δεν είναι τα μόνα που έχουν επιβεβαιωθεί για την μεγάλη έκθεση, αλλά μερικά από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που γνωρίζουμε ήδη από επίσημη πηγή πως θα βρίσκονται στην E3.

Εσείς ποιο από αυτά περιμένετε να δείτε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!


Δείτε επίσης:

Framerate: Ε3 2019 | Special Εκπομπή

E3 2019: Ας ξεκινήσει το πανηγύρι! | Editorial

E3 2019: Το πρόγραμμα