Καλή Χρονιά από τους Unboxholics!

Ας είναι το 2015, απλά, μία καλύτερη χρονιά!
31 Δεκεμβρίου 2014 18:29
Καλή Χρονιά από τους Unboxholics!

Έφτασε, λοιπόν, και η ώρα "μηδέν" για το 2014, το οποίο παραδίδει τη σκυτάλη στο επόμενο έτος. Τυπικά δεν αλλάζει τίποτα και το ξέρετε. Ένα νούμερο στο ημερολόγιο είναι και τίποτα παραπάνω. Ηθικά, όμως, όλοι έχουμε την ανάγκη της αναδιοργάνωσης, της νέας αρχής, της επόμενης μέρας. Για τους Unboxholics το 2014 αποτέλεσε χρονιά "σταθμό", αφού φέτος είδαμε το νέο μας σπίτι, το Unboxholics.com να ανοίγει τις πόρτες του και να υποδέχεται μία απροσδόκητα μεγάλη κοινότητα, που αγκάλιασε και στήριξε τις προσπάθειές μας τόσο που δε μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Δεν ήταν τέλεια χρονιά για πολλούς από εμάς. Είχε τα στραβά της, είχε τα μαύρα της, είχε και τα παράδοξά της. Ευχόμαστε, λοιπόν, το 2015 να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Ευχόμαστε στον καθένα και στη καθεμία από εσάς, πάνω απ' όλα υγεία και προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευτυχία. Ευχόμαστε το 2015 να έχει λιγότερα κακά και περισσότερα καλά. Ευχόμαστε το 2015 να είναι απλά μια καλύτερη χρονιά.

Εμείς ως οντότητα του διαδικτύου που λέγεται "Unboxholics" θα είμαστε εδώ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ψυχαγωγία, τόσο όσον αφορά το χώρο των videogames, όσο και της τεχνολογίας γενικότερα. Όρεξη έχουμε, έδαφος έχουμε, καύσιμα μας δίνετε, οπότε ναι, το 2015 οι Unboxholics θα σας απασχολούν και θα γεμίζουν τις μέρες σας ακόμη πιο έντονα.

Κλείνοντας -και τώρα επιστρατεύτω το πρώτο πρόσωπο στο γραπτό μου λόγο- θέλω να κλείσω με μερικά ευχαριστώ. Ευχαριστώ, λοιπόν, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την ομάδα των Unboxholics που αγωνίζεται καθημερινά για το αποτέλεσμα που απολαμβάνετε μέσα από αυτή τη διαδικτυακή συχνότητα. Συγκεκριμένα, ευχαριστώ τους Αλέξανδρο Καρπά, Γιάννη Τουτούλη, Δημήτρη Τσορβά, Κυριάκο Στεργιάδη, Γιώργο Πρίτσκα, Αλέξανδρο Καρατζά, Χριστίνα Νικολιδάκη, Δημήτρη Σαλαμάρα, Χρήστο Παπέλη, Θέμη Μπολτσή, Νίκο Κριπιντίρη, Μέμο Μπεγνή, Γιώργο "NikeFerrari" Μπέρο και Λεωνίδα Στραβάκο που απλά ήταν εδώ, παρόντες, στο έργο. Τέλος, ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που μας χαρίζετε τις όμορφες στιγμές.

Καλή Χρονιά σε όλους και όλες!

Tags: