Καιρός για Android gaming

Προτείνουμε παιχνίδια για την πλατφόρμα της Google
31 Οκτωβρίου 2014 12:15
Καιρός για Android gaming

Έπιασαν τα κρύα, μπήκε και ο χειμώνας και όσοι θέλετε κάποια παιχνίδια για το Android ώστε να διασκεδάσετε και σε αυτή την πλατφόρμα μεταξύ άλλων, έχουμε μερικά να σας προτείνουμε.

Skylanders Trap Team

Η mobile έκδοση του διάσημου game. Παγιδεύστε το κακό, ελευθερώστε το καλό. Ξεκινάτε με δύο ψηφιακούς skylanders και μπορείτε να πάρετε και άλλους με το Tablet starter pack το οποίο περιέχει και ένα game controller. Οι “κακοί” απέδρασαν από τη φυλακή Cloudcracker και η αποστολή σας είναι να τους παγιδέψετε και να τους επιστρέψετε εκεί που ανήκουν. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Record of Agarest War Zero

Η επόμενη κυκλοφορία του HyperDevbox Studio στη σειρά Record of Agarest War είναι μια αξιοπρεπέστατη μεταφορά του διάσημου strategy RPG. Θα σας κρατήσει για πάνω από 100 ώρες με 720p γραφικά, φωνές ηθοποιών στα Ιαπωνικά, πάνω από 500 διαφορετικά magic spells και battle skills και 400 διαφορετικούς εχθρούς και χαρακτήρες. Προσφέρει υποστήριξη gamepad, leaderboards και achievements. Μόνο που η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή, στα €11. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Entwined Challenge

Πρόκειται για τη mobile έκδοση του πανέμορφου παιχνιδιού Entwined για PS4, PS3 και PS Vita. Είναι ουσιαστικά μια συλλογή του challenge mode του αυθεντικού παιχνιδιού. Πρέπει να ελέγξετε και να καθοδηγήσετε ένα πουλί και ένα ψάρι κατά την πτήση τους προς την εξέλιξη ταυτόχρονα. Μέσα από πίστες με στοιχεία όπως το νερό, το ξύλο, η φωτιά, η γη και το μέταλλο, πρέπει να σιγουρευτείτε πως πετάνε στις προκαθορισμένες πορείες τους. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ έναντι €0.77.

Dragon Quest II

Ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους RPG την τελευταία 20ετία, τώρα και σε mobile έκδοση με βελτιωμένα γραφικά ειδικά για κινητές συσκευές από τη Square Enix. Είναι ένα JRPG πλήρους κλίμακας που παίζεται σε portrait mode, άνετα δηλαδή με το ένα χέρι. Οι ώρες gameplay είναι ατελείωτες, το story τεράστιο, τα γραφικά retro, οι χαρακτήρες με βάθος και συναίσθημα και τα αντικείμενα και ο εξοπλισμός περισσότερος από ότι θα μαζέψετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ έναντι €4.49.

Terra Battle

Ένα επιτραπέζιο puzzle με στοιχεία tactical rpg από το δημιουργό του Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi. Έχετε στη διάθεση σας μια ομάδα ηρώων, την οποία μπορείτε να κινήσετε ελεύθερα στο πεδίο μέχρι να συμπληρωθούν οι κινήσεις σας, υπερφαλαγγίζοντας τους αντιπάλους σας. Υπάρχουν αναβαθμίσεις για τους χαρακτήρες, πληθώρα επιπέδων, χαρτών μάχης και εχθρών. Μπορείτε να το βρείτε εδώ δωρεάν.

Sentinel 4: Dark Star

Μετά το Sentinel 3: Homeworld, η Origin 8 επιστρέφει με το Sentinel 4: Dark Star στη διάσημη σειρά Tower Defence. Έχει ένα τεράστιο campaign σε 26 χάρτες και παίζεται σε normal ή endless mode. Προστατεύστε τη βάση σας, χτίστε και τοποθετείστε τις μονάδες σας, αναβαθμίστε και σταματήστε τον εχθρό. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ έναντι €2.60.

Botanicula

Από τους δημιουργούς του Machinarium, έρχεται ένα επικό adventure. Η Amanita Design έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και δημιούργησε ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μεταφέρετε πέντε μικρούς φίλους με τη μορφή διαφόρων ειδών χλωρίδας, μέσα από ένα ταξίδι για να σώσουν τον τελευταίο σπόρο από το δέντρο τους, το οποίο έχει μολυνθεί με παράσιτα. Με αρκετά puzzle κατά τη διάρκεια του gameplay, 150 καλοσχεδιασμένες τοποθεσίες και αρκετά εμπόδια, θα σας κρατήσει συντροφιά αρκετές ώρες. Μπορείτε να το βρείτε εδώ στην τιμή των €2.99.

Sentinels of the Multiverse

Ένα κλασσικό card game στο οποίο διαλέγετε έναν από τους 10 υπερήρωες, επιλέγετε τον αντίπαλο σας και το περιβάλλον που θέλετε να παίξετε και ξεκινάτε αναπτύσσοντας τις υπερδυνάμεις σας. Έχει πάνω από 9.000 πιθανούς συνδυασμούς μαχών. Η ψηφιακή έκδοση του κανονικού card game θα σας κοστίσει €9.68 και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Haegemonia – Legions of Iron

Τοποθετημένο στο διάστημα, πρόκειται για ένα resource management strategy game με εξερεύνηση και μάχες σε real-time. Έχει δύο ξεχωριστές campaign, Earth και Mars. Πάνω από 200 εφευρέσεις, 40 αυτοκρατορικά διαστημόπλοια, 5 hero classes (Soldier, Spy, Scientist, Governor και Tyrant) με διαφορετικά skills. Έχει επίσης 3 επίπεδα δυσκολίας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ και κοστίζει €3.59.

Hail to the King: Deathbat

Αν σας αρέσουν τα action/rpg dungeon crawlers πρέπει να δοκιμάστε αυτόν τον τίτλο. Στο σχεδιασμό συμμετείχαν οι δημιουργοί του Avenged Sevenfold. Αναζητήστε τη μυθική προέλευση του Deathbat σκοτώνοντας τους πάντες στο διάβα σας. Προσφέρει 10-12 ώρες gameplay και έχει nightmare mode. Μπορείτε να το βρείτε εδώ στα €3.68.

Μην ξεχάσετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια, αν κατεβάσετε κάποια από αυτά και φυσικά να δώσετε τις δικές προτάσεις.

Tags: