Μεγάλο τουρνουά PES 2015

8-9 Νοεμβρίου από τα Seven Spots, με τους Unboxholics παρόντες
28 Οκτωβρίου 2014 22:00
Μεγάλο τουρνουά PES 2015

Η φράση "Το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ στα Seven Spots" δεν είναι καθόλου τυχαία και η μεγαλύτερη, σύγχρονη, ελληνική αλυσίδα καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας πρόκειται να το αποδείξει για ακόμα μία φορά με την έναρξη ενός τεράστιου πανελλαδικού τουρνουά για το Pro Evolution Soccer 2015. Οι φίλοι του νέου ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν αντιμέτωποι με άλλους πιστούς παίκτες του δημοφιλούς franchise στο κατάστημα Seven Spots της επιλογής τους, με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη. Τα 31 playrooms του δικτύου καταστημάτων Seven Spots είναι σε θέση να φιλοξενήσουν έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ενώ το μέγεθος της συγκεκριμένης διοργάνωσης σίγουρα θα ευνοήσει τους φίλους της σειράς Pro Evolution Soccer σε όλη την Ελλάδα επιτρέποντας τους να συμμετάσχουν στο τουρνουά μέσω οποιουδήποτε καταστήματος Seven Spots και να μην χάσουν έτσι την ευκαιρία να κερδίσουν κάποιο από τα δώρα. Οι Unboxholics είναι περήφανοι που στηρίζουν δυναμικά το PES 2015 τουρνουά των Seven Spots ως χορηγός επικοινωνίας. 

Την Κυριακή, 9/11 οι Σάκης Καρπάς και Κυριάκος Στεργιάδης θα παρευρεθούν στα καταστήματα Seven Spots του Ευόσμου και Αγίου Δημητρίου για να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το PES 2015 τουρνουά των Seven Spots, το οποίο είναι το πρώτο που διεξάγεται στην Ελλάδα. 

Το Τουρνουά PES 2015 των Seven Spots θα διεξαχθεί στα 31 playrooms του δικτύου. Το Σάββατο, 8/11 θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες και την Κυριακή, 9/11 θα λάβουν χώρα οι τελικοί. Συνολικά, θα διεξαχθούν 31 τουρνουά! Όσα είναι δηλαδή και τα Playrooms του δικτύου καταστημάτων Seven Spots! Κάθε Playroom θα αναδείξει τους δικούς του έξι νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα:

1ΟΣ ΝΙΚΗΤΉΣ: Δωροεπιταγή Seven Spots αξίας 100€
2ΟΣ ΝΙΚΗΤΉΣ & 3ΟΣ ΝΙΚΗΤΉΣ: την επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου PES
ΟΙ 6 ΠΡΏΤΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ: από 5 ώρες δωρεάν χρήση του playroom των Seven Spots!

Η περίοδος των εγγραφών στο Τουρνουά είναι: 23/10 έως και 5/11. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα καταστήματα Seven Spots ή ηλεκτρονικά στο www.sevenspot.gr Όποιος θέλει να προπονηθεί πριν ‘’βγει στο γήπεδο‘ μπορεί να επισκεφτεί τα Playrooms του δικτύου. Το demo του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμο.

Δήλωσε συμμετοχή και μάθε περισσότερα εδώ: http://www.sevenspot.gr/gr/Pes2014tournament.html

Tags: