Game of the Year 2018 - Αποτελέσματα ψηφοφορίας!

Η κοινότητα έστεψε τους νικητές!
01 Ιανουαρίου 2019 23:24
Game of the Year 2018 - Αποτελέσματα ψηφοφορίας!

Παραδοσιακά εδώ στους Unboxholics, τη σκυτάλη για την ανάδειξη του καλύτερου παιχνιδιού τη δίνουμε στην ίδια την κοινότητα. Η φετινή ψηφοφορία ήταν η μεγαλύτερη που έχουμε κάνει ποτέ, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Συνολικά ψήφισαν περισσότεροι από 4.500 διαφορετικοί χρήστες. Το στατιστικό δείγμα είναι μεγάλο και αντιπροσωπεύει ως ένα βαθμό τα γούστα της ελληνικής gaming κοινότητας. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε τα νούμερα και τους νικητές.

Τα 20 καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που κυκλοφορήσαν το 2018 σύμφωνα με τα γούστα του κοινού των Unboxholics.com είναι τα εξής:

20. Kingdom Come: Deliverance | 16 ψήφους

19. Return of Obra Dinn | 18 ψήφους

18. Subnautica | 18 ψήφους

17. Pokémon: Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee! | 19 ψήφους

16. Monster Hunter: World | 24 ψήφους

15. FIFA 19 | 29 ψήφους

13. Shadow of the Tomb Raider | 30 ψήφους

14. Hitman 2 | 37 ψήφους

12. Far Cry 5 | 39 ψήφους

11. Battlefield V | 40 ψήφους

Στην 10η θέση, με 43 ψήφους, βρέθηκε το A Way Out, με την περιπέτεια απόδρασης των Vincent και Leo να μαγνητίζει τους παίκτες.

Στην 9η θέση, με 45 ψήφους, βρέθηκε το Super Smash Bros. Ultimate, καθώς το υπερπλούσιο πακέτο της Nintendo φαίνεται πως κατάφερε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς fighting παίκτες.

Στην 8η θέση, με 49 ψήφους, βρέθηκε το Call of Duty: Black Ops 4, μένοντας απτόητο από την απουσία του campaign, χάρη στο Blackout και τα υπόλοιπα διασκεδαστικά modes του.

Στην 7η θέση, με 67 ψήφους, βρέθηκε το Shadow of the Colossus. Το remake του αριστουργήματος του Fumito Ueda κατάφερε να προσελκύσει μια νέα γενιά παικτών και να ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλιότερους.

Στην 6η θέση, με 87 ψήφους, βρέθηκε το Forza Horizon 4, καθώς η σειρά της Microsoft συνεχίζει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των φανατικών της οδήγησης.

Στην 5η θέση, με 171 ψήφους, βρέθηκε το Detroit: Become Human, καθώς η συναισθηματικά φορτισμένη περιπέτεια του David Cage φαίνεται πως αντήχησε στις καρδιές των παικτών.

Στην 4η θέση, με 193 ψήφους, βρέθηκε το Marvel's Spider-Man. Η Insomniac Games κατάφερε να μεταφέρει άψογα την αίσθηση του ανθρώπου-αράχνη, σε μια περιπέτεια που λάτρεψαν οι φανατικοί οπαδοί του πασίγνωστου χαρακτήρα.

Στην 3η θέση, με 407 ψήφους, βρέθηκε το Assassin's Creed Odyssey. Το πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς μετέφερε τη δράση στην Αρχαία Ελλάδα, σε έναν ψηφιακό κόσμο που σαγηνεύει. Παράλληλα η ιστορία του Αλέξιου και της Κασσάνδρας φαίνεται πως αγαπήθηκε από τους παίκτες, ενώ αξιέπαινο είναι και το πλούσιο περιεχόμενο του τίτλου.

Στην 2η θέση, με 1186 ψήφους, βρέθηκε το Red Dead Redemption 2. Η Rockstar Games καθήλωσε τους παίκτες, γυρνώντας το χρόνο πίσω στην βίαιη εποχή της Άγριας Δύσης. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι που δέχθηκε διθυραμβικά σχόλια από όλους τους κριτικούς ομόφωνα, αλλά και από την gaming κοινότητα αντίστοιχα.

Τέλος, ο μεγάλος νικητής για το 2018 είναι το God of War που κατέλαβε την 1η θέση, με 1779 ψήφους.

Η κοινότητα λάτρεψε το δύσκολο ταξίδι του Kratos και του Atreus στην Σκανδιναβία όσο τίποτα άλλο. Η ανανεωμένη gameplay συνταγή και η γενικότερη ποιότητα του παιχνιδιού κατάφεραν να λάμψουν. Αξίζει να σημειωθεί πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το παιχνίδι που νικά στην GOTY ψηφοφορία των Unboxholics είναι αποκλειστικότητα του PlayStation 4, με το Horizon Zero Dawn να είναι ο περσινός νικητής και το Uncharted 4: A Thief’s End να κατακτά την κορυφή το 2016.

Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του παιχνιδιού της χρονιάς! Μακάρι το 2019 να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες αξέχαστες gaming στιγμές και εμπειρίες.

Ολοκληρώνοντας, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο νέο χρόνο και όχι μόνο, μπορείτε να βρείτε τη λίστα που ετοιμάσαμε πατώντας εδώ.