Προτάσεις gaming και tech δώρων για τις γιορτές!

Δώρα με gaming, tech και movies θεματολογία για κάθε τσέπη
11 Δεκεμβρίου 2018 07:37
Προτάσεις gaming και tech δώρων για τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει. Καλώς ή κακώς παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένα με τα ψώνια και την ανταλλαγή δώρων. Έχετε ακόμα δύο εβδομάδες ακριβώς για να πάρετε την απόφαση και να διαλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Επειδή ξέρουμε πόσο δύσκολο πράγμα είναι για πολλούς η επιλογή δώρου, ερχόμαστε να κάνουμε τη ζωή σας λιγάκι πιο εύκολη.

Μαζί με τον Δημήτρη Σαλαμάρα και μια μικρή βοήθεια από τον Αλέξανδρο Καρατζά και το Νίκο Δερλό, σας προτείνουμε μερικά Χριστουγεννιάτικα δώρα που σχετίζονται κυρίως με τα βασικά αντικείμενα τα οποία μας απασχολούν εδώ στους Unboxholics, δηλαδή τα βιντεοπαιχνίδια, την τεχνολογία και τον κινηματογράφο.


Πριν ξεκινήσουμε με τις προτάσεις, να σημειώσουμε πως εξασφαλίσαμε έκπτωση για τους αναγνώστες του Unboxholics.com για όλα τα προιόντα του mujjo.com. Βάζοντας τον κωδικό "Unboxholics" μπορείτε να πάρετε με έκπτωση οποιοδήποτε προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των Touchscreen Gloves και των δερμάτινων θηκών για κινητά και tablets. Η προσφορά ισχύει μέχρι 19 Δεκεμβρίου.


Ακολουθούν λοιπόν μερικές προτάσεις χωρισμένες σε κατηγορίες με βάση το budget.

Εως 25€

 

Μπρελόκ Thor

Ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο δώρο για την Marvel πλευρά. Το μπρελόκ του Thor είναι ένα αξεσουάρ που ένας Marvel fan σίγουρα θα εκτιμήσει. Και το θετικό είναι πως το βάρος του είναι ελαφρύ, οπότε ο κάτοχος σίγουρα θα είναι ικανός να...σηκώσει το κλειδιά από το τραπέζι.

 

Κούπα Dragon Ball

Μεταμορφωθείτε σε Super Saiyan όσο πίνετε καφέ. Ένα μοναδικό δώρο για κάθε λάτρη των anime όσο απολαμβάνει τα ζεστά Χριστουγεννιάτικα ροφήματά του. Η κούπα Dragon Ball όπως βλέπετε και στην εικόνα αλλάζει χρώματα όσο ανεβάζει θερμοκρασία.

Βρείτε την στο OtakuStore.

 

Φιγούρα Amiibo Dark Souls - Solaire Of Astora

Ο δροσερός Solaire of Astora έχει τη δικιά του Amiibo φιγούρα και υποδέχεται τα Χριστούγεννα έτσι όπως πρέπει. Ένα ιδανικό δώρο για κάθε Dark Souls fan που σίγουρα θα "ζεστάνει" το ράφι του με την παραδοσιακή "Praise the Sun" χειρονομία.

 

Μπλουζάκι Unboxholics

Τα ρούχα είναι μεν μια συνηθισμένη επιλογή δώρου, αλλά σίγουρα και κάτι με ιδιαίτερη χρησιμότητα. Πέρα από τα διάφορα gaming t-shirts και τα άλλα αξεσουάρ ρουχισμού που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, μέσα από το OtakuStore μπορείτε να βρείτε και μια σειρά προϊόντων με Unboxholics θεματολογία.

 

Αφίσα/Κάδρo/Πίνακας

Αν κάτι πρέπει να έχει κάθε gamer στον χώρο του, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα κάδρο από την αγαπημένη του σειρά. Αν γνωρίζετε κάποιον που να έχει έρωτα με το The Legend of Zelda, τότε το παραπάνω κάδρο θα είναι ότι πρέπει για να του χαρίσετε ένα Χριστουγεννιάτικο χαμόγελο.

Βρείτε διάφορες επιλογές για διακόσμηση τοίχου στο OtakuStore.

 

Δίσκοι/Βινύλια

Τι πιο ρομαντικό από έναν δίσκο βινυλίου. Αν το πρόσωπο που θέλετε να κάνετε ένα δώρο είναι κάτοχος πικάπ, τότε ένας δίσκος από το αγαπημένο του συγκρότημα είναι σίγουρο κατάλληλο για τις γιορτές.

 

Βιβλία/Comics/Manga

Εκτός από βιντεοπαιχνίδια και σειρές, υπάρχουν και οι πιο παραδοσιακοί που απολαμβάνουν τη γραπτή μορφή ψυχαγωγίας. Για αυτούς ένα comic, ένα βιβλίο ή ένα manga εφόσον είναι λάτρεις των δημιουργημάτων της Ιαπωνίας είναι μία όμορφη επιλογή δώρου για τις γιορτές.

 

Xiaomi Mi Power Bank

Παραδεχτείτε το. Έχουν υπάρξει στιγμές που εσείς ή κάποιος φίλος σας έχει ξεμείνει από μπαταρία. Η πρόταση της Xiaomi είναι λεπτή, όμορφη και διακριτική και θα σας απαλλάξει από τον εφιάλτη του “Ξέχασα να φορτίσω το κινητό μου”. Αποτελεί ιδανική πρόταση για δώρο στον εαυτό σας ή τους ξεχασιάρηδες φίλους σας.

Βρείτε το στο Mi Store.

 

Ταινία Led

Ο καλός φωτισμός μπορεί να αλλάξει ριζικά την αισθητική ενός χώρου, αλλά μέχρι και την διάθεσή σας όταν βρίσκεστε σε αυτό. Αν έχετε κάποιο φίλο ή δικό σας πρόσωπο που τώρα φτιάχνει το setup του, μια λεντοταινία αποτελεί μια φτηνή και έξυπνη πρόταση δώρου που σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Βρείτε το προιόν με έκπτωση -15% στο AutoKinisi.

 

Bluetooth ηχείο JBL Go 2

Ένα οικονομικό και αξιοπρεπών επιδόσεων Bluetooth ηχείο για τους φίλους σας που δεν μπορούν να αποχωριστούν ποτέ τη μουσική τους.

 

Gadgets από την Blitzwolf

Η καθημερινότητά μας γίνεται πιο εύκολη χρησιμοποιώντας τα σωστά gadgets για κάθε δουλειά. Από καλώδια φόρτισης, ασύρματους φορτιστές, ηχεία, ακουστικά και κάθε λογής ηλεκτρονικά, τα προϊόντα της Blitzwolf αποτελούν μία ποιοτική και προσιτή επιλογή. Μάλιστα σε συνεργασία με τους Unboxholics προσφέρουν μερικά από τα προϊόντα τους με έκπτωση 15-20%.

Βρείτε τα εκπτωτικά κουπόνια της Blitzwolf εδώ.

 


 

25 με 50€

 

Mi Band 3

Ένα σχετικά οικονομικό fitness tracker που απευθύνεται κυρίως στους αθλητικούς τύπους που θέλουν να μετρούν τα βήματα και τους καρδιακούς τους παλμούς. Συγχρόνως αποτελεί και ένα όμορφο αξεσουάρ ανεξαρτήτως χρησιμότητας.

Βρείτε το στο Mi Store.

 

Φωτιστικό PlayStation

Ένα πανέμορφο αξεσουάρ για την βιβλιοθήκη ή το γραφείο που σίγουρα θα χαράξει χαμόγελα σε κάθε gamer φίλο σας και ειδικά στους λάτρεις των συστημάτων της Sony.

Βρείτε το στο OtakuStore.

 

Google Chromecast

Το Chromecast είναι ένα πανέξυπνο δώρο για όσους δεν έχουν Smart TV και χρησιμοποιούν τηλεόραση παλιότερης τεχνολογίας. Με μικρό κόστος αυτό το αξεσουάρ μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε έξυπνη για να απολαμβάνετε ταινίες, YouTube και Netflix στην άνεση του σαλονιού σας.

 

Touchscreen Gloves

Χειμώνας σημαίνει κρύο. Αν έχετε κάποιον φίλο η γνωστό που συνηθίζει να φορά γάντια, τότε πρόκειται για μια πολύ έξυπνη επιλογή δώρου που σίγουρα θα βοηθήσουν την καθημερινότητα, καθώς επιτρέπουν να χειρίζεστε το κινητό σας χωρίς να τα βγάζετε κάθε φορά.

Να σημειωθεί ξανά πως βάζοντας τον κωδικό Unboxholics μπορείτε να πάρετε με έκπτωση οποιοδήποτε προϊόν από το mujjo.com συμπεριλαμβανομένων και των Touchscreen Gloves της εταιρίας. Η προσφορά ισχύει μέχρι 19 Δεκεμβρίου.

 

God of War

 

Σκανδιναβία και Χριστούγεννα πάνε μαζί. Το God of War είναι μία εξαιρετική επιλογή δώρου για το αγαπημένο σας πρόσωπο για να περάσει ευχάριστα στις γιορτές του. Προφανώς δεν είναι το μόνο παιχνίδι που προτείνουμε, όμως για το κλίμα των εορτών, η χιονισμένη Σκανδιναβία είναι ότι πρέπει.

 

PlayStation Plus και Xbox Live Gold συνδρομές

 

Όσοι ακόμη έχετε ένα φίλο/φίλη gamer και δεν ξέρετε τι δώρο να επιλέξετε στις γιορτές, τότε η λύση είναι απλή. Μία δωδεκάμηνη συνδρομή PS η Xbox Live είναι κάτι που σίγουρα δε θα θέλει να επιστρέψει. Και το καλύτερο; Το χαμόγελο που θα του δώσετε δε θα κρατήσει μία ημέρα, αλλά δώδεκα ολόκληρους μήνες.

 


50 με 100€

 

Monopoly Game of Thrones

Το να παίζεις επιτραπέζια με την παρέα σου είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για να περάσετε τις γιορτές σας. Ειδικά αν τρέφετε και μία αγάπη προς τις σειρές και συγκεκριμένα το Game of Thrones. Τότε η Monopoly Game of Thrones αποτελεί μία φοβερή επιλογή για εσάς και τους φίλους σας.

 

Αγαλματίδιο C3PO + R2-D2

Όλοι έχουμε ένα φίλο που είναι φανατικός των Star Wars. Δύο θρυλικές φιγούρες του σινεμά για να στολίζουν το ράφι του είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε.

 

Τσάντα Zelda

Κάθε άτομο έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ και υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν ρουχισμό και αξεσουάρ πάνω σε video games. Η τσάντα Zelda θα καλύψει σίγουρα όχι μόνο τους φανατικούς της σειράς, αλλά και όσους έχουν έρωτα με τα βιντεοπαιχνίδια γενικότερα.

Βρείτε την στο OtakuStore.

 

Sony PlayStation Classic

Το PlayStation Classic είναι ιδανικό για τις γιορτές. Γιατί πολύ απλά στο άτομο που θα το χαρίσετε θα ξυπνήσετε σίγουρα αμέτρητες νοσταλγικές retro gaming αναμνήσεις.

Βρείτε το στην επίσημη σελίδα του PlayStation.

 

Εξωτερικός σκληρός δίσκος

Όλοι χρειαζόμαστε έναν εξωτερικό σκληρό. Η χρησιμότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη και αν έχετε κάποιον φίλο ή γνωστό που παραπονιέται συνέχεια πως έχει ξεμείνει από χώρο στον υπολογιστή του αυτή είναι η ιδανική λύση.

 

Περιφερειακά υπολογιστών και κονσολών

 

Μια πολύ καλή πρόταση δώρου για κάθε gamer είτε σε υπολογιστή είτε σε κονσόλα είναι τα περιφερειακά. Παρακάτω ακολουθούν μερικοί αναλυτικοί οδηγοί για να επιλέξετε ποντίκι, πληκτρολόγιο ή ακουστικά.

 


Άνω των 100€

 

Xiaomi Pocophone F1

 

Μια ικανότατη συσκευή που ‘τικάρει’ όλα σχεδόν τα κουτάκια για ένα smartphone. Μεγάλη οθόνη, καλά specs, καλή κάμερα, ποιοτική κατασκευή. Αν έρχεστε από παλιότερη συσκευή ή έχετε κάποιο γνωστό που θέλει να αναβαθμιστεί αποτελεί μια τρομερή επιλογή που δε ζητάει υπερβολικά πολλά χρήματα, χωρίς να λείπουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε στις ναυαρχίδες!

Βρείτε το στο Mi Store.

PlayStation VR

 

Αν γνωρίζετε κάποιον που να έχει PS4 και έχετε ξεψαχνίσει το διαδίκτυο για ένα ιδανικό δώρο, τότε μπορείτε να σταματήσετε να ψάχνετε. Το PS VR είναι σίγουρα μία φοβερή επιλογή που θα ανοίξει μια νέα gaming 'διάσταση'.

 Βρείτε το Starter Pack στην επίσημη σελίδα του PlayStation.

 

MSI GeForce GTX1060 6GB

 

Η πρόταση της Nvidia εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο value for money λύσεις της αγοράς, παρά την άφιξη της νέας RTX γενιάς καρτών γραφικών. Μια πολύ καλή πρόταση για αναβάθμιση υπολογιστή που αντεπεξέρχεται με άνεση στο 1080p gaming και θα φέρει το χαμόγελο σε κάθε PC gamer.

 

PlayStation 4 Slim 1TB & Red Dead Redemption 2

 

Μία gaming κονσόλα συνοδεύει καλύτερα τα Χριστούγεννα για έναν gamer και το πακέτο της Sony αποτελεί μία φοβερή επιλογή για τις γιορτές. Ένα value for money πακέτο που συμπεριλαμβάνει ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της χρονιάς.

Βρείτε όλα τα bundles στην επίσημη σελίδα του PlayStation.

Apple Airpods

Μπορεί το αρχικό κόστος να μοιάζει υψηλό, αλλά το αξεσουάρ της Apple είναι τόσο βολικό που θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Στην εποχή που το headphone jack αρχίζει να αποτελεί παρελθόν, τα ασύρματα ακουστικά ίσως είναι και must. Να σημειωθεί πως τα Airpods είναι συμβατά και με Android συσκευές.

 

Nintendo Switch 32GB & Super Smash Bros. Ultimate Edition

 

Η πρόταση της Nintendo με το νέο Super Smash Bros. Ultimate μαζί με ένα Nintendo Switch, σίγουρα δεν πρόκεται να αφήσει κανέναν gamer αδιάφορο. Μία κονσόλα υβρίδιο μαζί με ένα φοβερό fighting παιχνίδι θα χαρίσει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας και "ξύλου".

 

Apple Watch Series 4

 

 Ίσως το καλύτερο smartwatch της αγοράς. Το ιδανικό δώρο για κάθε κάτοχο iPhone που δεν έχει επενδύσει ακόμα στο ρολόι της Apple.

 

Xbox One X 1TB Forza Horizon 4 Bundle

 

Μια πολύ καλή πρόταση δώρου για τους κατόχους 4K τηλεόρασης που θέλουν να εμπλουτίσουν το home cinema τους.

Βρείτε όλα τα bundles στην επίσημη σελίδα του Xbox.


Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις στα σχόλια!