Gamescom 2018: Τα παιχνίδια

Οι τίτλοι που ανυπομονούμε να ξαναδούμε!
18 Αυγούστου 2018 21:08
Gamescom 2018: Τα παιχνίδια

Η Gamescom 2018 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Η ομάδα των Unboxholics θα στείλει πενταμελή αποστολή στη Γερμανία για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανακοινώσεις και να δοκιμάσει σε βάθος όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Με το ρολόι να μετράει πλέον αντίστροφα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα παιχνίδια που θα πρωταγωνιστήσουν στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση.

Η λίστα περιλαμβάνει τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να ξαναδούμε και τα οποία είναι το πιο πιθανό πως θα έχουν παρουσία στην έκθεση. Η σειρά είναι τυχαία.

Ο λόγος που δεν συμπεριλαμβάνονται τίτλοι όπως τα άκρως αναμενόμενα Death Stranding, The Last of Us: Part II, Halo Infinite κ.α. είναι πως οι αβέβαιες ημερομηνίες κυκλοφορίας τους καθιστούν τις πιθανότητες να ξαναδούμε κάτι νεότερο, τόσο σύντομα μετά την E3 2018, αρκετά μικρότερες. Ας ξεκινήσουμε!


Asssasin's Creed: Odyssey

Το φετινό κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς έχει διπλό ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό, καθώς λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα. Η Gamescom 2018 είναι μια τέλεια ευκαιρία για να πάρουμε μια ακόμη γεύση από το νέο πόνημα της Ubisoft.

Devil May Cry 5

Μετά την αποκάλυψη του στην Ε3 2018, το πολυπόθητο πέμπτο κεφάλαιο της σειράς Devil May Cry θα μας δείξει για ακόμη μία φορά τα δόντια του στην Gamescom 2018, σίγουρα με ένα demo και πιθανώς με κάποιο νέο trailer. Ο Hideaki Itsuno έχει υποσχεθεί να παραδώσει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς και το μόνο που μένει είναι να το δούμε και στην πράξη.

Resident Evil 2 Remake

Αποκαλύφθηκε στην Ε3 2018, έρχεται και στην Gamescom 2018. Η εφιαλτική κόλαση των Leon και Claire έχει επαναδημιουργηθεί από την αρχή και η έκθεση θα μας δώσει και πάλι την ευκαιρία για να δούμε νέα πλάνα από το μαρτύριο των πρωταγωνιστών.

Spider-Man

Ο άνθρωπος-αράχνη δεν θα χάσει την ευκαιρία να μας δείξει τις ηρωικές του ικανότητες στην έκθεση της Γερμανίας, με την Insomniac να δίνει στους παρόντες την ευκαιρία να απολαύσουν τον ρομαντισμό και την αυθεντικότητα που θα φέρει το νέο Spider-Man. Ο τίτλος κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες οπότε είναι λογική η Sony να εκμεταλλευτεί την έκθεση για την προώθηση του.

Cyberpunk 2077

Η εκ’ νέου αποκάλυψη του παιχνιδιού στην E3 2018 προκάλεσε ‘ιντερνετικό σεισμό’. Αδιαμφισβήτητα η CD Projekt RED είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της βιομηχανίας και οι Πολωνοί έχουν επιβεβαιώσει πως θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για την Gamescom 2018. Ελπίζουμε πως τα πρώτα gameplay πλάνα θα δουν επιτέλους τα φώτα της δημοσιότητας.

Shadow of the Tomb Raider

Με λιγότερο πλέον από μήνα για την κυκλοφορία του, από την Gamescom 2018 δεν μπορεί να λείπει το Shadow of the Tomb Raider, ένα κεφάλαιο όπου η Lara θα ακονίσει ακόμη περισσότερο τις ικανότητες της, παίρνοντας τον ρόλο του κυνηγού και όχι και του θύματος.

Sekiro: Shadows Die Twice

Η FromSoftware εντυπωσίασε του πάντες με την αποκάλυψη του Sekiro: Shadows Die Twice στην E3 2018. Η Gamescom 2018, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για την ομάδα να εντυπωσιάσει και πάλι, μακάρι αυτή την φορά με ένα εκτενές gameplay demo του παιχνιδιού.

Forza Horizon 4

Όπως και με το τρίτο κεφάλαιο, έτσι και το Forza Horizo 4 υπόσχεται αγώνες που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Η Playground Games θα προσπαθήσει στην Κολωνία να ξυπνήσει τους ψηφιακούς οδηγούς που κρύβετε μέσα σας στο νέο της παιχνίδι που προσθέτει στην επιτυχημένη συνταγή τις τέσσερις εποχές και πολλά ακόμη νέα στοιχεία.

Battlefield V

 

Το Battlefield V περιτριγυρίζεται από αρκετή αμφισβήτηση και παράπονα από την σκληροπυρηνική κοινότητα. Ακόμη δεν έχουμε δει το Battle Royale mode του παιχνιδιού, οπότε ίσως αυτό θα καταφέρει να κερδίσει το gaming κοινό.

Call of Duty: Black Ops ΙΙΙΙ

Με την multiplayer beta να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και το single-player να απουσιάζει φέτος, μένει να δούμε το Blackout mode. Αν λάβουμε υπόψιν τα πρόσφατα teases της Activision πιθανότητα η αποκάλυψη του Battle Royale κομματιού του παιχνιδιού βρίσκεται προ των πυλών.

Darksiders 3

Η Fury έρχεται οργισμένη για να σκοτώσει τις επτά αμαρτίες. Μετά από πολλές trailers και gameplay βίντεο, η τρίτη καβαλάρισσα της αποκάλυψης θα στοιχειώσει το περίπτερο της THQ Nordic πιθανότατα με ένα νέο gameplay demo στα πλαίσια της Gamescom 2018.

Control

Το πρώτο multiplatform project της Remedy αποκαλύφθηκε στην περασμένη E3. Οι Φιλανδοί κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον με το γεμάτο υπερδυνάμεις gameplay και το μυστηριώδης setting. Μια νέα ματιά στον περίεργο κόσμο του Control είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Rage 2

Η αναπάντεχη επιστροφή της σειράς της id Software υπόσχεται μια περιπέτεια γεμάτη θεότρελους χαρακτήρες, ακατάπαυστη δράση και ένα τεράστιο μεταποκαλυπτικό κόσμο. Το E3 2018 demo μας άφησε με ανοιχτή όρεξη για περισσότερα.

Crackdown 3

Η αποκλειστικότητα της Microsoft περιτριγυρίζεται αυτή τη στιγμή από πολλά ερωτηματικά μετά και την νεότερη καθυστέρηση του παιχνιδιού για τον Φεβρουάριο του 2019. Η Gamescom 2018 είναι η τελευταία μεγάλη έκθεση πριν την κυκλοφορία του και ίσως η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού για να καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινό.

Days Gone

Ο αποκλειστικός τίτλος του PlayStation 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019 και θα φέρει έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο ζόμπι για να εξοντώσετε. Η Gamescom 2018 είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να δοκιμάσει ο κόσμος τον τίτλο και η Sony μάλλον δεν θα χάσει την ευκαιρία.

Tom Clancy's The Division 2

Το sequel μας μεταφέρει σε ένα αρκετά διαφορετικό πιο τροπικό σκηνικό και υπόσχεται να διορθώσει τα οποία κακώς κείμενα του πρώτου παιχνιδιού. Ο τίτλος είναι ήδη επιβεβαιωμένο πως θα έχει παρουσία στην έκθεση.

Kingdom Hearts III

Το ελκυστικό παραμύθι του Tetsuya Nomura, μετά από τόσα χρόνια θα δηλώσει βροντερό παρών στην Gamescom 2018. Το Kingdom Hearts III καλώς ή κακώς έχει δημιουργήσει απίστευτο hype στην κοινότητα του και η Gamescom αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για την Square Enix να σαγηνεύσει και πάλι τους gamers.

Skull & Bones

 

Ο πολλά υποσχόμενος πειρατικός τίτλος της Ubisoft θα βρίσκεται επίσης στην Gamescom 2018 και είναι πολύ πιθανό πως θα μάθουμε νέες πληροφορίες και θα δούμε νέα πλάνα.

Life is Strange 2

Η νέα περιπέτεια στον κόσμο της DONTNOD Entertainment είναι επιβεβαιωμένο πως θα αποκαλυφθεί πλήρως στην Gamescom 2018. Συγκεκριμένα, στην τελετή έναρξης της έκθεσης θα δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα.

Soulcalibur VI

Έχοντας ήδη παρουσιάσει μπόλικους χαρακτήρες από το ρόστερ μαχητών του παιχνιδιού, η Bandai Namco δεν θα χάσει την ευκαιρία για να δείξει και στους Ευρωπαίους την κλασική Soulcalibur συνταγή που επιστρέφει.


Εσείς ποιο παιχνίδι περιμένετε να δείτε περισσότερο ξανά; Πείτε μας στα σχόλια!


Το παραπάνω άρθρο συντάχθηκε μαζί με τον Δημήτρη Σαλαμάρα.